Σε τρία συνεχόμενα εντός έδρας ματς ο Λεβαδειακός μάζεψε τους 7 βαθμούς που έχει να επιδείξει ύστερα από τους πρώτους έξι αγώνες του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ντόστανιτς έχει έναν αγώνα λιγότερο μετά την αναβολή του ματς στα Γιάννινα και έτσι προέκυψε και το σερί των τριών εντός έδρας ματς, που εκμεταλλεύτηκε σχεδόν στο έπακρο.

Μετά την ισοπαλία 1-1 με τη Λάρισα και τη νίκη με 2-1 επί της Κέρκυρας, ο Λεβαδειακός νίκησε χθες με το ίδιο σκορ και τον αήττητο μετά τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος, Παναιτωλικό. Τα γκολ για τους γηπεδούχους, οι οποίοι ήταν καλύτεροι και πήραν δικαίως τους τρεις βαθμούς, σημειώθηκαν σε καθοριστικά σημεία και σε απόσταση μόλις τεσσάρων λεπτών. Στη λήξη του πρώτου μέρους και στην αρχή του δεύτερου.

Στο 42′ ο Γιακουμάκης εκμεταλλεύτηκε κακή απόκρουση του Ροντρίγκες και άνοιξε το σκορ στέλνοντας την ομάδα του στα αποδυτήρια με προβάδισμα. Στο πρώτο λεπτό του β’ μέρους ο Βαγγέλης Μάντζιος με εντυπωσιακή ενέργεια σούταρε δυνατά και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στην επαναφορά ο Σίλβα έκανε το 2-0, το οποίο διατηρήθηκε μέχρι το πέναλτι που αφελώς έκανε ο Μεντί στον Μαρκόφσκι. Ο τελευταίος μετέτρεψε την ποινή σε γκολ, που λίγο έλειψε να οδηγήσει σε ανατροπή του αποτελέσματος κόντρα στη ροή του ματς. Στο 84′ όμως η κεφαλιά του Κούσα πήγε στο δοκάρι και δεν άλλαξε ένα δίκαιο αποτέλεσμα.

Λεβαδειακός: Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Ουόν, Μεντί, Μιλιάζες (90’+’3′ Τριποτσέρης), Κουλιμπαλί, Μαχαίρας, Σίλβα, Μπελγκαζουανί (7′ Ζεζίνιο, 88′ Καλτσάς), Γιακουμάκης, Μάντζιος.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Κλέσιο, Κούσας, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Μάκος, Πάουλο, Ρότσα (56′ Κουτρομάνος), Ουάρντα (68′ Μαρκόφσκι), Τομανέ, Λεντέσμα (69′ Φερέιρα).