Αστέρας ήταν ο Τουράμ στο σαββατιάτικο ματς στην Κέρκυρα, όπου ο Βραζιλιάνος επιθετικός μετουσίωσε την κυριαρχία των γηπεδούχων κατά το πρώτο 30λεπτο σε δύο γκολ, τα οποία διαμόρφωσαν το τελικό 2-0.

Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου έφυγε από την Κέρκυρα με το σύνηθες αποτέλεσμα στα ματς μακριά από την Τρίπολη. Για τέταρτη φορά γνώρισε την ήττα και ο προπονητή της κάνει λόγο για «παιχνίδι χωρίς νόημα», για το οποίο μάλιστα δήλωσε πως αναλαμβάνει την ευθύνη.

Η Κέρκυρα ήταν καταιγιστική το πρώτο τρίτο του ματς. «Είπαμε να μπούμε δυνατά στο γήπεδο. Το πράξαμε και σημειώσαμε δύο γκολ, που μας έδωσαν μια καθαρή νίκη» δήλωσε ο Γρηγορίου. Η νίκη θα ήταν με μεγαλύτερη διαφορά για τους γηπεδούχους αν δύο κεφαλιές του σκόρερ Τουράμ δεν περνούσαν πάνω από το οριζόντιο δοκάρι ή αν το σουτ του Ζαραδούκα δεν έβρισκε το δοκάρι. Τα γκολ του Τουράμ σημειώθηκαν με πλασέ σε κενή εστία (16′) και με ωραίο πλασέ (25′) όταν έσπασε το τεχνητό οφσάιντ.

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Ζορμπάς (65′ Ντουαλά), Ανδρεόπουλος (70′ Ναζίμ), Σιόντης, Ιωάννου, Επστάιν, Ζαραδούκας, Τουράμ, Κόντος, Σπίνουλας, Νίκιτς (81′ Γρομητσάρης).

Αστέρας Τρίπολης: Κοσίτσκι, Σεφί (74′ Μάσα), Τσιλιανίδης, Ιωαννίδης, Φερνάντες, Τσουκαλάς, Γιαννούλης, Καλτσάς (60′ Στανισάβλιεβιτς), Μπέρτος, Χαμντανί (60′ Δημούτσος), Σίλβα.