Σε αναζήτηση για το βαθύ λαρύγγι που θα αποκαλύψει όσα ειπώθηκαν στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μάντσεστερ Σίτι μετά τα νέα αποτυχημένα αποτελέσματά τους στην Πρέμιερ Λιγκ, βρίσκονται τα λαγωνικά των αγγλικών ταμπλόιντ.

Το κουίζ που τους έβαλε ο Ζοζέ Μουρίνιο όταν μίλησε σε έντονο τόνο στον προπονητή της Τσέλσι Αντόνιο Κόντε αποδείχτηκε τόσο εύκολο που λύθηκε σε λίγα λεπτά. Ο Πορτογάλος έκανε συστάσεις στον Κόντε για την ενέργειά του να προτρέψει τους φιλάθλους να ενθαρρύνουν τους παίκτες της Τσέλσι κι ενώ το σκορ ήταν 4-0. «Αυτό είναι ντροπιαστικό» του είπε ο άλλοτε Special One.

Τι συνέβη όμως στα αποδυτήρια όταν ο εξοργισμένος Μουρίνιο, λόγω της «τεσσάρας» από την Τσέλσι, βρέθηκε αντιμέτωπος με τους παίκτες του;

Ακόμα μεγαλύτερη ίντριγκα προκαλεί η 50λεπτη παραμονή του Πεπ Γκουαρντιόλα στα αποδυτήρια μαζί με τους παίκτες του μετά την πέμπτη σερί αποτυχία της Σίτι να φτάσει στη νίκη.

Οι δύο κορυφαίοι προπονητές δεν προλαβαίνουν να γλείψουν τις πληγές τους, καθώς το καλαντάρι τούς φέρνει αύριο αντιμέτωπους στο Ολντ Τράφορντ για τον τέταρτο γύρο του Λιγκ Καπ.

Το ποδοσφαιρικό Μάντσεστερ έχει απασφαλίσει και προς το παρόν έχει στρέψει τις κάννες του μόνο προς τον Ζοζέ Μουρίνιο και τους ακριβοπληρωμένους άσους του.

Ο πρώην παίκτης των Κόκκινων Διαβόλων Γκόρντον ΜακΚουίν στρέφει τα βέλη του κατά του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, για τον οποίο λέει πως παίζει σαν γέρος και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην Πρέμιερ Λιγκ, η οποία σε σχέση με το γαλλικό πρωτάθλημα όπου έβαζε 50 γκολ, έχει μεγαλύτερη ένταση και ταχύτητα. «Δεν είναι το θέμα ότι δεν προσπαθεί. Ποτέ δεν θα κατηγορούσα έναν παίκτη για κάτι τέτοιο. Πιστεύω όμως πως δεν είναι αρκετά καλός, τόσο απλά. Δεν υπάρχει περίπτωση να πετύχει φέτος 30 γκολ» κατέληξε ο επί επτά χρόνια Κόκκινος Διάβολος.

Στα οκτώ τελευταία παιχνίδια ο Ιμπρα έχει πετύχει μόνο ένα γκολ, ενώ δείχνει να βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου αναγκάζοντας τον Ράσφορντ να καλύπτει και τα δικά του μέτρα.

Ο δημοσιογράφος της «Manchester Evening News» Σάμουελ Λάκχαρστ γράφει πως ήρθε η ώρα ο Μουρίνιο να τραβήξει στον πάγκο τον Σουηδό.

Οι αδερφοί Νέβιλ αναφέρθηκαν στην ειδικότητά τους, την άμυνα και περιποιούνται ανάλογα τον ακριβότερο παίκτη του κόσμου, Πολ Πογκμπά.

Ο Γκάρι σχολίασε στο Sky Sports πως στο γκολ του Καντέ ο πρώην άσος της Λέστερ πέρασε περπατώντας ανάμεσα από τις κόκκινες φανέλες, τις οποίες τις φορούσαν όχι παίκτες αλλά μανεκέν αξίας 130 εκατ. ευρώ. Ο Φιλ χαρακτήρισε σκανδαλώδη τον τρόπο που αμύνθηκαν ο Πογκμπά και ο Ερέρα στο ίδιο γκολ.

Ενας άλλος μύθος του Ολντ Τράφορντ, ο Ράιαν Γκιγκς ενοχλήθηκε που οι παίκτες της Γιουνάιτεντ ήταν όλο χαμόγελα και αντάλλασσαν φανέλες με τους δήμιούς τους της Τσέλσι μετά τη βαριά ήττα τους, αντί να τρέξουν στα αποδυτήρια.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο που πρώτη φορά χθες εμφανίστηκε τόσο κατηφής στην προπόνηση της Γιουνάιτεντ, άρχισε την επιχείρηση ανύψωσης ηθικού λέγοντας πως σε τέτοιες καταστάσεις χρειάζονται άνδρες και όχι παιδιά.

Το ζήτημα που δημιουργείται τώρα είναι προφανές: τι ομάδες θα κατεβάσουν οι δύο προπονητές στην πιο αδιάφορη γι’ αυτούς διοργάνωση; Θα ριψοκινδυνέψουν μια νέα πανωλεθρία ρίχνοντας στο ματς πιτσιρικάδες ή θα εμπιστευτούν τα ακριβοπληρωμένα αστέρια, αποκτώντας τουλάχιστον άλλοθι για ό,τι κι αν συμβεί.

Ο πρώην άσος της Γιουνάιτεντ Ρέι Γουίλκινς προτρέπει και τις δύο ομάδες να διεκδικήσουν τη νίκη. Ωστόσο, οι πληροφορίες από τα δύο στρατόπεδα αναφέρουν πως Γκουαρντιόλα και Μουρίνιο θα ξεκουράσουν αρκετούς από τους βασικούς παίκτες. Ενας από τους δύο θα καθήσει ξανά στο εδώλιο την Πέμπτη.