Η Φώφη Γεννηματά, όπως σας είχα αναγγείλει, επισκέφθηκε χθες το Μενίδι, στο πλαίσιο των (συνεχών) περιοδειών της. Αλλά δεν ήταν μια απλή επίσκεψη, καθώς στην κεντρική πλατεία του δήμου την περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη: φίλοι και μέλη του ΠΑΣΟΚ την υποδέχθηκαν θερμά με σημαίες του κόμματος. Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κάθησε για αρχή στα καφέ της πλατείας, συνομίλησε με τον κόσμο και θυμήθηκε τα χρόνια της υπερνομαρχίας.

Στο πλευρό της ήταν αυτοδιοικητικά στελέχη με σημειολογία και σημαντική προσφορά, όπως υπογραμμίζεται από τη Χαριλάου Τρικούπη: ο πρώην δήμαρχος, βουλευτής και υφυπουργός κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ Ντίνος Βρεττός, οι πρώην δήμαρχοι Αχαρνών Σωτήρης Ντούρος και Τάσος Μουστακάτος, ο πρώην δήμαρχος Φυλής Τάκης Μπουραΐμης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αττικής Σταυρούλα Δήμου και Γιάννης Σμέρος και βεβαίως ο νυν δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός. Διαπίστωση όλων ότι «η Αυτοδιοίκηση αποτελεί πυλώνα ανάπτυξης, τον οποίο η κυβέρνηση έχει παραμελήσει».

Επίσκεψη στην Αρωγή

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισκέφθηκε και το Κέντρο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Αρωγή, συνοδευόμενη από τη βουλευτή Εύη Χριστοφιλοπούλου, το μέλος του Κεντρικού Συντονιστικού Συμβουλίου της Συμπαράταξης Δημήτρη Χατζησωκράτη και τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλο Χρηστίδη. «Η Αρωγή είναι το σπίτι 50 παιδιών, είναι μια μεγάλη οικογένεια. Η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε να λειτουργήσει το Βαμβακάρειο Ιδρυμα, να χρηματοδοτηθεί μέσω ΕΣΠΑ για να μπορέσει να φιλοξενήσει παιδιά που έχουν ανάγκη, χρειάζονται στοργή και υποστήριξη» δήλωσε μετά το τέλος της επίσκεψής της.