Με «χρυσή αλλαγή» τον Κρίστοφερ Μαμπουλού ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε την ανατροπή και νίκησε στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό 2-1. Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Γιάννη Πετράκη ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας (13 β.), έναν βαθμό πίσω από τον Παναθηναϊκό (14) και πέντε από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό (18). Μάλιστα, ο ΠΑΣ έχει ένα ματς λιγότερο (με τον Λεβαδειακό). Η ομάδα του Αγρινίου είναι στη 10η θέση με οκτώ βαθμούς.

Ο 26χρονος Μαμπουλού μπήκε στο ματς στο 59′, ισοφάρισε δέκα λεπτά αργότερα και πέτυχε το γκολ της νίκης στο 80′. Ο Παναιτωλικός είχε προηγηθεί με τον Οσμάρ Φερέιρα στο 42′. Ο διαιτητής Ανανίας Φωτιάδης μπορεί να απέφυγε τα λάθη, οι βοηθοί του όμως δεν τον βοήθησαν. Ο πρώτος ακύρωσε κανονικό γκολ του ΠΑΣ υποδεικνύοντας (λανθασμένα) τον Μπέριο σε θέση οφσάιντ, ενώ ο δεύτερος σταμάτησε τον Κόντε που ήταν σε εξαιρετική θέση.

«Οι παίκτες έδειξαν χαρακτήρα και πολλά ψυχικά αποθέματα. Η νίκη παίρνει μεγαλύτερη αξία καθώς έγινε με ανατροπή» είπε ο Γιάννης Πετράκης, ενώ ο Γιάννης Μαντζουράκης μίλησε για τα πολλά λάθη που έκανε η ομάδα του.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Ροντρίγκες (74′ Λεντέσμα), Κούσας, Τομανέ, Κλέσιο, Φερέιρα (74′ Καμαβουάκα), Μάκος, Μαρκόβσκι, Μάρκος Πάουλο, Τσοκάνης, Ουάρντα (84′ Μουνιός).

ΠΑΣ Γιάννινα: Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Μπέριος, Γαρουφαλιάς (89′ Σκόνδρας), Μιχαήλ, Γιάκος (59′ Μαμπουλού), Τζημόπουλος, Κόντε, Ζάιρο, Ναδάλες (30′ Κούτρης), Κοζορώνης.