Ο Φρανκ ντε Μπουρ έγινε ο όγδοος προπονητής που αποχωρεί από την Ιντερ τα τελευταία έξι χρόνια. Η συνεργασία των Νερατζούρι με τον 46χρονο τεχνικό λύθηκε χθες και σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, αντικαταστάτης του θα είναι ο Στέφανο Πιόλι, πρώην τεχνικός της Λάτσιο.

Μετά την αποχώρηση του Μουρίνιο από το Σαν Σίρο το 2010, στον πάγκο της Ιντερ κάθησαν κατά σειρά οι Μπενίτεθ, Λεονάρντο, Γκασπερίνι, Ρανιέρι, Στραματσόνι, Ματζάρι και Μαντσίνι. Ο Ντε Μπουρ ανέλαβε την ομάδα στις 9 Αυγούστου, μόλις δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη της σεζόν και ήταν στον πάγκο για 14 παιχνίδια, στα οποία είχε επτά ήττες.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ελέγχεται από την αγγλική Ομοσπονδία για τη συμπεριφορά του προς τον διαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ στο ματς με την Μπέρνλι (αποβλήθηκε), αλλά ήταν το κεντρικό πρόσωπο στο φιλανθρωπικό γκαλά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για τη UNICEF. Ο πορτογάλος τεχνικός συγκέντρωσε 33.500 ευρώ στη δημοπρασία προσφέροντας προσωπικά του αντικείμενα, μεταξύ αυτών το ρολόι του, το οποίο κόστισε 17.750 ευρώ. Στην εκδήλωση ήταν παρόντες όλοι οι ποδοσφαιριστές της Γιουνάιτεντ και το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε ήταν 240.000 ευρώ.     

n Η Βολιβία μηδενίστηκε σε δύο παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2018 (2-0 με Περού και 0-0 με Χιλή), λόγω αντικανονικής συμμετοχής του Νέλσον Καμπρέρα, χάνοντας έτσι τους τέσσερις βαθμούς.