Αυτή τη φορά ο Πεπ Γκουαρντιόλα χαμογέλασε. Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε την Μπαρτσελόνα στο Ετιχαντ και παρέμεινε στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Οσο κι αν αρχικά οι οιωνοί δεν ήταν οι καλύτεροι. Τρεις ώρες πριν από την έναρξη, οι υπεύθυνοι ασφαλείας αποφάσισαν να εκκενώσουν το γήπεδο, όμως η περιπέτεια κράτησε λίγη ώρα, καθώς σύντομα όλοι επέστρεψαν στις θέσεις τους. Αρχισε το ματς και ήρθε στο 21′ το γκολ του Λιονέλ Μέσι που δημιούργησε προβληματισμό. Η Σίτι ισορρόπησε, ισοφάρισε με τον Γκιντογκάν (39′) και στο β’ μέρος, πέτυχε άλλα δύο με τους Ντε Μπρόινε (51′) και Γκιντογκάν (74′). Για το τρίτο γκολ διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι παίκτες της Μπαρτσελόνα, υποστηρίζοντας ότι είχε προηγηθεί χέρι του Αγουέρο. Ο Γκουαρντιόλα χαμογέλασε και όταν έμαθε το αποτέλεσμα του αγώνα Γκλάντμπαχ – Σέλτικ (1-1).

Ο Νοέμβριος είναι «παραδοσιακά» ο άσχημος μήνας για την Αρσεναλ. Αυτό θα σκέφτηκε και ο Αρσέν Βενγκέρ βλέποντας τη Λουντογκόρετς να προηγείται 2-0 στο 15′ (Καφού, Κεσερού). Οι παίκτες του, όμως, πριν τελειώσει το ημίχρονο είχαν ισοφαρίσει (Τσάκα, Ζιρού) και τελικά πήραν τη νίκη με το γκολ του Οζίλ (87′).

Η Νάπολι έμεινε όρθια στην Κωνσταντινούπολη, καθώς πήρε 1-1 από την Μπεσίκτας και παρέμεινε στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου, παρέα πλέον με την Μπενφίκα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Κουαρέσμα (79′), αλλά ισοφάρισε τρία λεπτά αργότερα ο Χάμσικ με εξαιρετικό σουτ. Πριν από το παιχνίδι σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων.

Η είδηση στο Βιθέντε Καλντερόν ήταν ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης δέχτηκε γκολ. Ηταν μόλις το δεύτερο στα τελευταία 15 εντός έδρας ματς με δράστη τον Αζμούν (30′), ο οποίος ισοφάρισε το γκολ που είχε πετύχει δύο λεπτά νωρίτερα ο Γκριεζμάν. Ο Γάλλος έδωσε τη νίκη στην Ατλέτικο στις καθυστερήσεις (2-1).

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είχε δύο δοκάρια κόντρα στην Αϊντχόβεν τη στιγμή που η ολλανδική ομάδα προηγήθηκε με γκολ οφσάιντ του Αρίας. Ομως, στο τέλος αυτός χαμογέλασε, καθώς με δύο δικά του γκολ η Μπάγερν πήρε τη νίκη (2-1).

Τα αποτελέσματα: 1ος όμιλος: Βασιλεία – Παρί Σεν Ζερμέν 1-2, Λουντουγκόρετς – Αρσεναλ 2-3, 2ος: Μπεσίκτας – Νάπολι 1-1, Μπενφίκα – Ντιναμό Κιέβου 1-0, 3ος: Γκλάντμπαχ – Σέλτικ 1-1, Μάντσεστερ Σίτι – Μπαρτσελόνα 3-1, 4ος: Ατλέτικο Μαδρίτης – Ροστόφ 2-1, Αϊντχόβεν – Μπάγερν 1-2.

Τα αποψινά παιχνίδια: 5ος όμιλος: Μονακό-ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Τότεναμ-Λεβερκούζεν, 6ος: Ντόρτμουντ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Λέγκια Βαρσοβίας – Ρεάλ, 7ος: Κοπεγχάγη – Λέστερ, Πόρτο – Μπριζ, 8ος: Γιουβέντους – Λυών, Σεβίλλη – Ντιναμό Ζάγκρεμπ.