Πλήγμα για το γόητρο της Ρεάλ αποτελεί το 3-3 σε άδειο γήπεδο στη Βαρσοβία, κόντρα στη Λέγκια. Η ισοπαλία σημαίνει ότι η ισπανική ομάδα θα πρέπει να νικήσει και στα δύο επόμενα παιχνίδια για να περάσει την Ντόρτμουντ και να τερματίσει στην πρώτη θέση του 6ου ομίλου.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν προηγήθηκε μόλις στο 55ο δευτερόλεπτο με τον Μπέιλ (το γρηγορότερο γκολ στην ιστορία της στο Τσάμπιονς Λιγκ) και στο 35′ ο Μπενζεμά σκόραρε για το 2-0. Στη συνέχεια μίλησε η Λέγκια καθώς μείωσε με τον Οτζίτζα (39′), ισοφάρισε με τον Ράντοβιτς (58′) και με τον Μουλάν στο 83′ έκανε την ανατροπή. Τελικά δύο λεπτά αργότερα ο Κόβατσιτς σκόραρε, σώζοντας την τιμή της Βασίλισσας.

Γκέλα και για τη Γιουβέντους, η οποία έφερε 1-1 στο Τορίνο με τη Λυών και βέβαια η πρόκριση έχει ακόμα δρόμο. Ο Ιγκουαΐν με πέναλτι (14′) άνοιξε το σκορ και ισοφάρισε ο Τολισό στο 85′. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά στις καθυστερήσεις ο Λακαζέτ έχασε καταπληκτική ευκαιρία για να δώσει τη νίκη στη Λυών.

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο επέστρεψε στα γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ και η Μονακό νικώντας την ΤΣΣΚΑ 3-0 είναι κοντά στην πρόκριση. Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ καθάρισε το ματς από το α’ μέρος με τους Ζερμέν (13′) και Φαλκάο (28′ και 41′).

Στο Σάντσεθ Πιθχουάν η Σεβίλλη νίκησε την Ντιναμό Ζάγκρεμπ 4-0. Ο Βιέτο άνοιξε το σκορ (31′), ενώ η αποβολή του Στογιάνοβιτς στο 45′ έκανε πιο εύκολο το έργο για τους γηπεδούχους που πέτυχαν και άλλα γκολ στο β’ μέρος με τους Εσκουδέρο (66′), Ενζονζί (80′), Μπεν Γεντέρ (87′).

Ο Ομπαμεγιάνγκ ήταν εκτός αποστολής για «εσωτερικό ζήτημα», αλλά τη δουλειά του έκανε ο Αντριάν Ράμος. Ο Κολομβιανός σκόραρε στο 12′, η Ντόρτμουντ νίκησε 1-0 τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και εξασφάλισε από χθες την πρόκριση στα νοκάουτ παιχνίδια.

Το Γουέμπλεϊ δεν φέρνει γούρι στους αγγλικούς συλλόγους που το χρησιμοποιούν στα ευρωπαϊκά ματς. Η Τότεναμ λοιπόν έχασε για δεύτερη φορά στο Γουέμπλεϊ, αυτή τη φορά από τη Λεβερκούζεν με το γκολ του Καμπλ (65′).

Τα αποτελέσματα: 5ος όμιλος: Μονακό – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3-0, Τότεναμ – Λεβερκούζεν 0-1, 6ος: Ντόρτμουντ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας 1-0, Λέγκια Βαρσοβίας – Ρεάλ Μαδρίτης 3-3, 7ος: Κοπεγχάγη – Λέστερ 0-0, Πόρτο – Μπριζ 1-0, 8ος: Γιουβέντους – Λυών1-1, Σεβίλλη – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 4-0.