Νηνεµία µετά την τρικυµία που προκάλεσε η (αμείλικτη) σύγκρουση Ταγµατάρχη – Καπάκου επικρατεί στον ενηµερωτικό τοµέα του Ραδιοµεγάρου, όπου άλλωστε επανήλθε (στην αρχισυνταξία του κεντρικού δελτίου) και η έµπειρη Κική Αγγελοπούλου.

«Ολοι του ενηµερωτικού επαναξιολογούνται» µου έλεγαν χθες παροικούντες το Ραδιοµέγαρο. «Για να καταλάβεις, µπαίνει στο µικροσκόπιο η λίστα µε τους αρχισυντάκτες και έπεται συνέχεια» κατέληγαν. Φαντάζοµαι για να βρεθούν και οι απαραίτητοι συντάκτες, προσθέτω.

«Αίθουσα σύνταξης»

Στο µεταξύ, από τη Δευτέρα σε καθηµερινή βάση θα µεταδίδεται ζωντανά η νέα ενηµερωτική πρόταση της ΕΡΤ1 «Αίθουσα σύνταξης».

Το πιθανότερο είναι να βγαίνει στον αέρα κατά τις 18.15 µε παρουσιαστή τον δηµοσιογράφο Νίκο Παναγιωτόπουλο και σχολιαστές τους Σεραφείµ Κοτρώτσο, Πηνελόπη Γαβρά, Μανώλη Κοττάκη, Αναστασία Γιάµαλη και – «για το δικαστικό, όταν και όποτε χρειαστεί» – Ερρικα Βαλλιάνου.

Στην εκποµπή αυτή δεν θα υπάρχουν περιορισµοί, ισχυρίζονται οι πηγές µου. «Θα σχολιάζουν, θα αναδεικνύουν θέµατα κι ας ενοχλούν» υποστηρίζουν και µιλούν για ένα τιµ που δεν θα έχει αναστολές. Μου τους παρουσίαζαν µάλιστα ως «οπαδούς του ρεπορτάζ». Κοντός ψαλµός…

«Σε περίπου 10 ηµέρες θα έχει τακτοποιηθεί και η εκκρεµότητα µε τον/την παρουσιαστή/-τρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων» ανέφεραν, τέλος, οι πηγές µου. Αντε να δούµε.