Εβαλε τα χέρια του κι έβγαλε τα μάτια του ο ΠΑΟΚ καθώς ηττήθηκε για δεύτερο συνεχόμενο ματς από την Καραμπάγκ και πλέον οι ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ δεν είναι με το μέρος του, αφού απομένουν δύο παιχνίδια και βρίσκεται ήδη τρεις βαθμούς πίσω από τη χθεσινή αντίπαλό του. Ο Δικέφαλος του Βορρά προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της Τούμπας, είχε ένα σχετικά καλό πρώτο ημίχρονο, ωστόσο δεν βρήκε το γκολ που θα τον βοηθούσε να ξεμπλοκάρει και να φέρει το ματς στα μέτρα του. Εντέλει έχασε το παιχνίδι καθώς οι φιλοξενούμενοι πίστεψαν στη νίκη περισσότερο στο δεύτερο μέρος και βρήκαν τον τρόπο να την πάρουν χάρη σε τέρμα του Ισπανού Μίτσελ. Πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ την περίοδο 2010-11 με την οποία είχε κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας. Ο κεντρικός χαφ της Καραμπάγκ εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή στο 64′ και πέντε λεπτά αργότερα σημείωσε με ένα υπέροχο αριστερό σουτ εκτός περιοχής το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση.

ΠΑΟΚ:Γλύκος, Μάτος, Λέοβατς, Τσίμιροτ (80′ Σάκχοφ), Μπίσεσβαρ (72′ Τιαμ), Ροντρίγκες, Μυστακίδης (60′ Περέιρα), Τζαβέλλας, Αθανασιάδης, Βαρέλα, Κάνιας.

ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ:Σέχιτς, Γκαράγιεφ, Μενβέντεφ, Ν’ντλόβου (76′ Ρεϊνάλντο), Μουαρέμ (88′ Ισμαΐλοφ), Σαντίγκοφ, Αμιργκουλίεφ (64′ Μίτσελ), Αλμέιδα, Αγκόλι, Χουσεΐνοφ, Κιντάνα.