Αποδοκιμασίες και ένταση στο Κλ. Βικελίδης καθώς ο Αρης δεν κατάφερε να νικήσει τον Αιγινιακό (1-1) στη 2η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ. Μάλιστα, ο Ραφίκ Τζιμπούρ ήρθε στα χέρια με οπαδό (φωτογραφία), ενώ ο κόσμος αποδοκίμασε τον προπονητή Νίκο Αναστόπουλο και τους παίκτες. Ο Αρης έμεινε για δεύτερο ματς χωρίς νίκη και μάλιστα ισοφάρισε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων με πέναλτι του Τάτου. Ο Αιγινιακός είχε προηγηθεί με τον Ρανγκέλοφ (88′).

Οπαδοί του Αρη περίμεναν τους παίκτες για αρκετή ώρα έξω από το γήπεδο.

«Στις μεγάλες ομάδες υπάρχει πίεση και άγχος. Ολα για καλό γίνονται. Θα το δούμε ύστερα από 10 και 20 αγωνιστικές τι θα λένε κάποιοι που γράφουν. Και το ξύλο μέσα στο πρόγραμμα είναι» σχολίασε ο Ανδρέας Τάτος. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Θόδωρος Καρυπίδης με δήλωσή του ξεκαθάρισε ότι στηρίζει τον Αναστόπουλο.

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε δύο φορές, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει τη νίκη. Ετσι, η Καλλονή έφυγε από το Ηράκλειο με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Με δύο γκολ του Αλμπάνη ο Απόλλωνας νίκησε εκτός έδρας τη Σπάρτη (2-0), ενώ δεύτερη νίκη σημείωσαν και οι Αγροτικός Αστέρας (2-0 τα Χανιά) και Αχαρναϊκός (3-1 τον Πανελευσινιακό). Νέο άσχημο αποτέλεσμα για τα Τρίκαλα καθώς έφεραν 1-1 στην έδρα τους με τον Πανσερραϊκό. Με γκολ του Μπέλη (86′) η Καλλιθέα νίκησε στην έδρα της τον Παναιγιάλειο (1-0). Αλλα αποτελέσματα: Λαμία – Κισσαμικός 2-0, Πανθρακικός – Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0.