Σε ένα πεντάλεπτο στο β’ μέρος ο Αστέρας Τρίπολης έκανε την ανατροπή στους Ζωζιμάδες, νικώντας 2-1 τον φορμαρισμένο τελευταία ΠΑΣ Γιάννινα. «Δείχνουμε σημάδια ανάκαμψης. Πήραμε μια σημαντική και δίκαιη νίκη κόντρα σε μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο και είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Οταν ο ΠΑΣ άλλαξε το σύστημα, οι παίκτες κατάφεραν να προσαρμοστούν αμέσως» είπε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Ο ΠΑΣ προηγήθηκε με κεφαλιά του Ζάιρο στο 63′, αλλά ο Αστέρας «απάντησε» σε ένα πεντάλεπτο με τους Φαρίνια (72′) και Μάσα (76′). Οι γηπεδούχοι δεν διαχειρίστηκαν σωστά το προβάδισμα και στο τελευταίο ημίωρο είχαν αρκετά προβλήματα στην άμυνα. Παράλληλα, όταν ο Αστέρας έκανε την ανατροπή, δεν κατάφεραν να αντιδράσουν. Οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν μετά το γκολ του ΠΑΣ, προσπάθησαν για την ισοφάριση και δικαιώθηκαν. «Ο Αστέρας ήταν καλά διαβασμένος. Ολες οι ομάδες μάς αντιμετωπίζουν πλέον πιο προσεκτικά. Πρέπει να έχουμε τη δυνατότητα να το διαχειριστούμε αυτό. Εμείς πρέπει να εξελιχθούμε και να αναζητήσουμε άλλες λύσεις» είπε ο Γιάννης Πετράκης.

ΠΑΣ Γιάννινα: Περιστερίδης, Μπέριος, Τζημό-πουλος, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας (79′ Καρανίκας), Λίλα, Κοζορώνης (76′ Ιγκορ), Κούτρης, Ζάιρο, Μαμπουλού, Κόντε (55′ Γιάκος)

Αστέρας Τρίπολης: Ντοναρούμα, Ιγκόρ, Ευαγγέλου (64′ Κυριακόπουλος), Χαμντανί, Γιαννούλης, Δημούτσος, Τσουκαλάς, Καλτσάς, Νίκο Φερνάντες, Τσιλιανίδης (76′ Μάσα), Φαρίνια (86′ Ιωαννίδης).