«Δεν ήταν σε καμία περίπτωση το καλύτερό μας παιχνίδι και μετά τα τρία γκολ στο ημίχρονο δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την αγωνιστική συμπεριφορά μας. Μπορούσαμε πολύ καλύτερα και απλώς ξυπνήσαμε μετά το πέναλτι που κέρδισε ο Παναθηναϊκός».

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πάουλο Μπέντο δεν έμεινε ικανοποιημένος από την αντίδραση των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο όταν έσβησαν τις μηχανές, αλλά ενθουσιάστηκε που για ένα ακόμα κρίσιμο παιχνίδι μπήκαν τόσο δυνατά, παρά το γεγονός ότι προέρχονταν από πολύ δύσκολο και κοπιαστικό ταξίδι.

«Αντιμετωπίζουμε όλα τα ντέρμπι με την ίδια σοβαρότητα και αυτό με ικανοποιεί. Ιδιαίτερα μάλιστα με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό φτάσαμε εύκολα στη νίκη, ενώ ο ΠΑΟΚ μάς δυσκόλεψε περισσότερο» τόνισε. Ο πορτογάλος τεχνικός έχει καταφέρει να μαζέψει μια σκόρπια ομάδα που την παρέλαβε αναγκαστικά καθυστερημένα χρονικά, αλλά πλέον ο χρόνος δουλεύει υπέρ του. Μελανό σημείο οι τραυματισμοί Καπίνο και Μποτία (με θλάσεις πιθανότατα) που θα επανεκτιμηθούν σήμερα.

«ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΦΤΩ».

«Είμαι ο βασικός υπεύθυνος και δεν θα κρυφτώ. Οταν δουλεύουμε όλη την εβδομάδα τα στημένα και τρώμε δύο γκολ σε αυτά, λογικά γίνομαι έξαλλος. Με βάση τα λεγόμενα των γιατρών και των παικτών, Ζέκα και Λεντέσμα μπορούσαν να ξεκινήσουν, αλλά εγώ χρεώνομαι το ότι μπήκαν βασικοί. Δεν έχει τελειώσει τίποτε, αλλά πρέπει άμεσα να βελτιωθούμε» είπε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Αντρέα Στραματσόνι, την ώρα που ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης μιλούσε για απόλυτη δικαίωση και απόλυτη ευχαρίστηση.