Νοέμβριος μήνας και ο ΠΑΟΚ είναι ξανά εκτός διεκδίκησης του τίτλου, ως είθισται να συμβαίνει εδώ και κάμποσα χρόνια, μαζί με μικρές διακοπές, γεμάτες δεκαετίες. Η ήττα από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (1-0 οι Κυανέρυθροι με τέρμα του Ανσαριφάρντ στο 14′), όσο νωρίς κι αν είναι στη σεζόν, μοιάζει με χαριστική βολή στις φιλοδοξίες του Δικεφάλου να στεφθεί πρωταθλητής. Στην Ελλάδα, με δέκα βαθμούς απόσταση από την κορυφή δεν γυρίζει το παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, είχαν δύο δοκάρια με τους Περέιρα και Κουλούρη, έχασαν τέσσερις κλασικές ευκαιρίες και πλήρωσαν την αστοχία τους κόντρα σε μια ομάδα που δεν ήταν καλύτερη.

«Ηταν ένα καλό παιχνίδι. Το ξέραμε, δεν μας ξεγέλασε το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είχε κάποια προβλήματα μετά το παιχνίδι με την Καραμπάγκ. Είναι πολύ καλά δουλεμένη ομάδα, με επιθετικογενείς παίκτες. Κάνει εξαιρετική δουλειά ο Ιβιτς εκεί. Οταν έχεις πάθος στο παιχνίδι μπορείς να πετύχεις τα πάντα. Εμείς μπήκαμε στο ματς για να δώσουμε τα πάντα. Δεν σημαίνει ότι στα προηγούμενα παιχνίδια δεν προσπαθούσαμε εξίσου, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές έρχονται τα αποτελέσματα, κάποιες όχι. Αυτό το πάθος και η θέληση μας έδωσαν τους τρεις βαθμούς» δήλωσε ο προπονητής των νικητών Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

«Για την εικόνα της ομάδας σήμερα δεν μπορώ να έχω παράπονο. Στοδεύτερο ημίχρονο οι παίκτες προσπάθησαν. Πάλεψαν ώς το τέλος, έδωσαν μάχη να ισοφαρίσουν την αναμέτρηση. Αν είχαμε σκοράρει στο 38′ ή στο 67′, στις φάσεις που είχαμε τα δοκάρια, θα ήταν άλλο παιχνίδι, έπρεπε να το γυρίσουμε. Αν με ρωτάτε αν μας διαβάζουν οι αντίπαλοι, τότε θα σας πω ότι και άλλοιπροπονητές κάνουν αναλύσεις και βλέπουν εμάς ως αντίπαλο. Προσπαθούμε να αλλάξουμε το επιθετικό κομμάτι της ομάδας χρησιμοποιώντας κι άλλους παίκτες, όπως σήμερα. Η τελική φάση μας πληγώνει, έχουμε πλέον αρκετούς χαμένους βαθμούς» τόνισε εμφανώς δυσαρεστημένος μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Βλάνταν Ιβιτς.

Πανιώνιος:Γιαννιώτης, Τασουλής (86′ Καθάριος), Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (67′ Αντωνιάδης), Ανσαριφάρντ (80′ Ν’ Γκογκ), Μασούντ, Μπεν.

ΠΑΟΚ:Γλύκος, Μάτος, Τζαβέλλας, Μαλεζάς (68′ Λέοβατς), Κρέσπο, Χαρίσης (46′ Ροντρίγκες), Κάνιας, Σάκχοφ, Μυστακίδης, Περέιρα, Κουλούρης (80′ Αθανασιάδης).