«Αυτός είναι ο υποδιευθυντής. Ο διευθυντής είναι σχολείο, ενώ υπάρχει κι ένας γενικός γραμματέας σπίτι» σχολίασε ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης μετά το τέλος της τελετής παραλαβής και παράδοσης από τον Σταύρο Κοντονή, παρουσιάζοντας το μεσαίο από τα τρία παιδιά του. Το γέλιο που χάρισε στην ομήγυρη έδειξε ότι ο 38χρονος συνάδελφος του τέως υφυπουργού δεν είναι μονίμως βλοσυρός όπως εμφανίστηκε στην ολιγόλεπτη τοποθέτησή του, μετά την αποχαιρετιστήρια ομιλία του Σταύρου Κοντονή.

«Θα συνεχίσω στην ίδια γραμμή και στο ίδιο μοτίβο. Εμείς λέμε μέχρι εδώ. Δεν πάει άλλο. Αυτή είναι η βούληση της πολιτικής ηγεσίας, η οποία εκφράζει και τη βούληση της κοινωνίας. Δεν θα δεχτούμε να συνεχιστούν οι έκνομες καταστάσεις στον χώρο του αθλητισμού. Ο αθλητισμός είναι γιορτή, ο αθλητισμός είναι πολιτισμός. Θα δώσουμε μάχη να ξεριζώσουμε το κακό από τη ρίζα του» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Προηγουμένως ο Σταύρος Κοντονής εξήρε το έργο του διαδόχου του ως γενικού γραμματέα Καταπολέμησης της Διαφθοράς, επισημαίνοντας την υπόθεση της λίστας Μπόργιανς, δηλώνοντας πως πρόκειται για μια «ημέρα χαράς και ελπίδας καθώς αναλαμβάνει ο Γιώργος Βασιλειάδης». Ο τέως υφυπουργός Αθλητισμού στάθηκε στη μάχη που έδωσε τους 20 μήνες της θητείας του για την πάταξη της διαφθοράς, τονίζοντας ότι «καταργήσαμε ένα καθεστώς αντισυνταγματικότητας και αυτονομίας της ΕΠΟ έναντι του κράτους».