Ο Σπύρος Βλάχος θα είναι το «μάτι» της διοίκησης στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού. Όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ο παράγοντας του συλλόγου «αναλαμβάνει εντεταλμένος της διοίκησης στην εποπτεία του ποδοσφαιρικού τμήματος, αποτελώντας το συνδετικό κρίκο διοίκησης και ποδοσφαιρικού», ενώ προσθέτει ακόμη πως «η συγκεκριμένη θέση δεν υπήρχε στο οργανόγραμμα τα προηγούμενα χρόνια, δημιουργείται προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες που διαπιστώθηκαν και δεν σχετίζεται με το πόστο του γενικού αρχηγού».

Στην τελευταία (σημερινή) σύσκεψη των διοικούντων με τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος αποφασίστηκε να μην προχωρήσει άμεσα το θέμα της πρόσληψης γενικού αρχηγού, αλλά αντίθετα να τοποθετηθεί στην ομάδα ένας άνθρωπος εκ των έσω που θα επιβλέπει και θα παίζει το συνδετικού κρίκου με τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ.

Όπως έγινε γνωστό από τη Δευτέρα ο Γιάννης Αλαφούζος με τη σύμφωνη γνώμη και του Ζιλμπέρτο Σίλβα, αποφάσισε να δώσει «ψήφο εμπιστοσύνης» στον Αντρέα Στραματσόνι έτσι ώστε η ομάδα να πάει ενωμένη στο αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Παιχνίδι που θα αποτελέσει την τελευταία ευκαιρία που δίνει η διοίκηση στον Ιταλό τεχνικό για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας.