Ηρακλής και Πλατανιάς έμειναν στο 1-1 στο Καυτανζόγλειο, αποτέλεσμα που δεν ικανοποίησε κανέναν από τους δύο. Ο Ηρακλής παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με τρεις βαθμούς, ενώ ο Πλατανιάς είναι στην 9η θέση (10 β.) παρέα με Κέρκυρα και Ξάνθη.

«Δεν είναι αρκετός ένας βαθμός, αλλά μείναμε πίσω στο σκορ και η ψυχολογία των παικτών δεν είναι καλή. Είχαμε έλλειψη ηρεμίας στο τελευταίο 20λεπτο και πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό καθώς έχουμε ανάγκη τους βαθμούς. Εχουμε περιθώρια αντίδρασης και θα το δείτε στα επόμενα παιχνίδια» είπε ο Σάββας Παντελίδης, που έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο του Ηρακλή.

«Το τελικό αποτέλεσμα μας αδικεί καθώς έπρεπε να νικήσουμε. Ηρθαμε για να εκμεταλλευτούμε το άγχος του Ηρακλή. Πληρώσαμε ένα λάθος στη φάση που δεχτήκαμε το γκολ» υποστήριξε ο Γιώργος Παράσχος.

Ο Πλατανιάς προηγήθηκε με γκολ του Αποστολόπουλου (29′) και ο Ηρακλής ισοφάρισε με τον Κυριακίδη (68′).

Μετά το τέλος του ματς επικράτησε ένταση έξω από το Καυτανζόγλειο, όπου σημειώθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ηρακλή και δυνάμεων των ΜΑΤ.

Ηρακλής: Περνίς, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Κυριακίδης (90′ Κυνηγόπουλος), Ιντζόγλου, Κούρος, Λεοζίνιο, Μοντέιρο (56′ Λάμπρου), Λουκίνας, Πασάς (46′ Ρούσσος).

Πλατανιάς: Σωτηρίου, Σκαρντοβέλι, Καρυπίδης, Μπανανά, Στάθης, Αποστολόπουλος (71′ Ντεβέσα), Μουνάφο, Μενδρινός (83′ Ντίνας), Στανισάβλιεβιτς, Μανούσος, Γιακουμάκης.