Φουλ πρόγραμμα με συναντήσεις και παρουσίες εντός ή εκτός Αθηνών ακολουθεί καθημερινά ο Προκόπης Παυλόπουλος. Σήμερα αναμένεται να επιδώσει τα ξίφη στους 43 νέους σημαιοφόρους του Λιμενικού Σώματος στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Πάρκο Φλοίσβου του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, όπου θα απευθύνει χαιρετισμό και θα τελέσει τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου Υποβρυχίων.

Τέλος, στις 8 το βράδυ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πάει στο Ιδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη, όπου θα απευθύνει χαιρετισμό και θα εγκαινιάσει την έκθεση «Η σπουδαία συλλογή του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών ΑΠΘ στην Αθήνα. Η πρώτη της παρουσίαση».

Και τρίτο αίτημα του Ακη

Τρίτο αίτημα αποφυλάκισης, παρά τα δύο προηγούμενα Οχι που είχε εισπράξει, κατέθεσε ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, όπου εκδικάζεται η υπόθεση για τις μίζες των Εξοπλιστικών, ο Ακης Τσοχατζόπουλος.

Ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση, μέσω του συνηγόρου του Γιάννη Παγορόπουλου, διεκδικεί την αποφυλάκισή του επικαλούμενος προβλήματα υγείας αλλά και κίνδυνο για τη ζωή του όσο διάστημα παραμένει έγκλειστος.

Το δικαστήριο θα εξετάσει το αίτημά του στην επόμενη συνεδρίαση που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί –εν μέσω της επίσκεψης Ομπάμα! –την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου.