Από τις εμβληματικές μορφές της ιστορίας του Παναθηναϊκού είναι ο Αριστείδης Καμάρας.

Θα λέγαμε πως ένεκα και της ευρυμάθειάς του αποτελεί τη φωνή της λογικής. Προσέξτε τις απόψεις του:

«Για να χτιστεί μια ομάδα χρειάζεται χρόνος, δουλειά και υπομονή. Δεν μπορεί αυτό να γίνει από τη μια μέρα στην άλλη. Σε καμιά περίπτωση δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε ότι έχουμε να κάνουμε με παζλ και ψάχνουμε ένα ή παραπάνω κομμάτια που λείπουν. Κάνουμε τις επιλογές, προσεγγίζουμε τις ελλείψεις και κινούμαστε αναλόγως. Απαιτείται συνοχή και το σπουδαιότερο, συνολική ψυχή! Ενιαία ψυχή σε μια ομάδα».

Οταν του θέτουμε το ερώτημα πόσο πρέπει να περιμένει ακόμη ο κόσμος, απαντά ως εξής: «Δικαίως έχει εξαντληθεί η υπομονή των οπαδών. Μοιάζει με την υπομονή της Ελλάδας με την οικονομική κρίση τόσων χρόνων. Ο κόσμος ένιωσε στο ντέρμπι πως μπήκε σε λαιμητόμο! Ο Παναθηναϊκός είχε δημιουργήσει προσδοκίες και αυτό δεν είχε συμβεί εντελώς άδικα. Αλλά οι 11 σολίστες δεν κάνουν μια ομάδα και τώρα πρέπει οι φίλοι του ΠΑΟ να δείξουν τη στήριξή τους».

Και καταλήγει ο παλαίμαχος άσος: «Εχουν γίνει προσπάθειες μεταγραφικές, δεν γίνεται όμως να αλλάζουν ποδοσφαιριστές ύστερα από ένα εξάμηνο. Χρειάζεται να υπάρχει συνέχεια και διάρκεια στον οργανισμό μιας ομάδας. Σίγουρα όμως ο τρόπος που ήρθε η ήττα στο ντέρμπι ήταν τραγικός. Δεν μπορεί να δέχεται τέτοια γκολ ο Παναθηναϊκός και είχε δίκιο ο Στραματσόνι που μίλησε για τα γκολ από τις στημένες φάσεις. Υπήρχαν, βέβαια, ατυχείς επιλογές όπως ο Γουακάσο, ενώ ο Λουντ ήταν ο καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο. Επρεπε να παλέψει ο ΠΑΟ και δεν το έκανε».