Σε COSMOTE TV μετονομάζεται από σήμερα η τηλεόραση του ΟΤΕ, στο πλαίσιο της στρατηγικής του ομίλου για την ύπαρξη ενιαίας εμπορικής μάρκας σε όλα τα προϊόντα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας.

Η αλλαγή αυτή συμπίπτει με την ευρεία διάθεση από την COSMOTE TV της προηγμένης τεχνολογικά υβριδικής (hybrid) υπηρεσίας, η οποία ενώνει τις δυνατότητες της δορυφορικής και της ευρυζωνικής (iptv) πλατφόρμας, προσφέροντας διαδραστικές οικιακές αλλά και «on the go» τηλεοπτικές υπηρεσίες στους περίπου 490.000 συνδρομητές της.

Συγκεκριμένα, οι συνδρομητές θα μπορούν να ορίζουν το πού, πότε και από ποια συσκευή θα παρακολουθούν τα προγράμματα που τους ενδιαφέρουν, διαμορφώνοντας έτσι το δικό τους τηλεοπτικό πακέτο ψυχαγωγίας. Για να μπορέσει κάποιος να χρησιμοποιήσει τις διαδραστικές υπηρεσίες της COSMOTE TV θα πρέπει:

n Αν είναι συνδρομητής (sat) και δεν έχει αναβαθμίσει τον αποκωδικοποιητή του σε hybrid, μπορεί πλέον να το κάνει εύκολα, στέλνοντας SMS στο 54994 (γράφοντας τη λέξη HYBRID και τον αριθμό της συνδρομητικής του κάρτας) ή καλώντας στο 13888 ή σε οποιοδήποτε κατάστημα COSMOTE – ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Η αναβάθμιση θα γίνει απομακρυσμένα μέσω λογισμικού που θα σταλεί από τον δορυφόρο (το downloading του νέου λογισμικού διαρκεί περίπου μισή ώρα).  

n Αν έχει ήδη hybrid αποκωδικοποιητή (οι νέοι συνδρομητές παίρνουν hybrid αποκωδικοποιητές), δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα.