Σε συμφωνία με την AEGEAN SPEED LINES για την εξαγορά του υπερσύγχρονου ταχύπλοου «SPEEDRUNNER 4» προχώρησε η GOLDEN STAR FERRIES των αδερφών Στεφάνου.

«Μετά τη δρομολόγηση του νέου SUPER FERRY τον Ιούλιο του 2016 και την ευρεία αποδοχή του από το επιβατηγό κοινό, προχωράμε ένα ακόμη βήμα με την προσθήκη στο στόλο της GOLDEN STAR FERRIES ενός αξιόπιστου και ευρέως γνωστού ταχυπλόου, του SPEEDRUNNER 4», αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Το νέο απόκτημα της GOLDEN STAR FERRIES θα μετονομαστεί SUPERUNNER και θα καλύψει τα δρομολόγια στις Κυκλάδες τον Απρίλιο του 2017.

Η εταιρεία έχει άλλα δύο πλοία, Superferry II και Superferry, τα οποία πραγματοποιούν καθημερινά δρομολόγια από τη Ραφήνα προς την Άνδρο, την Τήνο και τη Μύκονο.

Τα χαρακτηριστικά του νέου πλοίου είναι: Ολικό μήκος 100,5 μ., πλάτος 17,12 μ., βύθισμα 4,45 μ., δυνατότητα μεταφοράς 810 επιβατών και 160 ΙΧ αυτοκινήτων, ταχύτητα 34 κόμβοι.

Εν τω μεταξύ, όπως ανακοίνωσε σήμερα AEGEAN SPEED LINES, τα δρομολόγιά της στις δυτικές Κυκλάδες θα εκτελούνται από το ερχόμενο έτος, 2017, από το πλοίο SPEEDRUNNER 3.