Ο χορός των κατασκόπων είναι προγραμματισμένος για μεθαύριο στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Στον αγώνα του Ολυμπιακού με τους Ελβετούς της Γιουνγκ Μπόις, στα επίσημα (και όχι μόνο) του φαληρικού γηπέδου θα πιάσουν από νωρίς θέση διάφοροι σκάουτερ με τα μάτια τους να είναι στραμμένα βασικά σε δύο παίκτες, τον Κώστα Φορτούνη και τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ενώ δεν θα περάσει απαρατήρητος –σε δεύτερο πλάνο –ο Μπράουν Ιντέγε.

Η εικόνα αυτή είναι συνηθισμένη τους τελευταίους μήνες, καθώς στα ντέρμπι τόσο με την ΑΕΚ όσο και με τον ΠΑΟΚ και (κυρίως) τον Παναθηναϊκό, αλλά και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια με ΑΠΟΕΛ και Αστανά, οι κατάσκοποι έχουν μόνιμο στασίδι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Οι Γερμανοί της Λεβερκούζεν είχαν από πέρυσι σημειώσει στο καρνέ τους τον Φορτούνη και ήταν φανερό ότι τον ήθελαν, αλλά ο Ολυμπιακός είχε ζητήσει πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ και έτσι δεν προχώρησε καν το φλερτ. Οι σκάουτερ από τις Ασπιρίνες θα βρίσκονται και μεθαύριο στο γήπεδο, αλλά δεν θα είναι οι μόνοι. Ανθρωποι της Βιγιαρεάλ έχουν επίσης σταθερή θέση, ενώ ιδιαίτερα για τον Μιλιβόγεβιτς θα υπάρχουν και τουρκικά μάτια καθώς ο Βίτορ Περέιρα τον ζήτησε από την πρώτη στιγμή που έφυγε από τον Ολυμπιακό για να τον πάρει μαζί του στη Φενέρμπαχτσε.

Οι Βέλγοι της Αντερλεχτ μάλλον είχαν υποτιμήσει το ταλέντο του Σέρβου, το οποίο εκτίμησε ο Ολυμπιακός (δαπανώντας κοντά στα 2,5 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει μετά τον δανεισμό του πρώτου χρόνου) και ήδη έχει εκτοξεύσει τη μεταγραφική αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο της Ευρώπης.

Οι καλές εμφανίσεις με την Εθνική Σερβίας, η πιο πρόσφατη κόντρα στην Ουαλία, αυξάνουν το ενδιαφέρον από περισσότερους συλλόγους για να τον αποκτήσουν.

Δεν είναι όμως μόνο ο Μίλι, καθώς και ο Κώστας Φορτούνης στο τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής μας με τη Βοσνία ήταν εξαιρετικός και το ίδιο κάνει και με τον Ολυμπιακό με αποτέλεσμα να τον παρακολουθούν στενά αρκετές ομάδες της Ευρώπης.

Τέλος, ο Ιντέγε μπορεί μέχρι στιγμής να είχε προσελκύσει κυρίως το ενδιαφέρον των Κινέζων, όμως δεν αποκλείεται με τη δαιμονιώδη φόρμα στην οποία βρίσκεται, με μια καλή εμφάνιση την Πέμπτη να αποκτήσει και άλλους θαυμαστές.