«Διπλωματικό επεισόδιο» ξέσπασε μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και της βρετανικής κυβέρνησης, μετά την άρνηση χορήγησης βίζας στον ιβοριανό αμυντικό της γαλλικής ομάδας Σερζ Οριέ.

Ο 23χρονος θα απουσιάσει από το αποψινό ματς με την Αρσεναλ στο Εμιρέιτς για το Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς οι βρετανικές Αρχές αρνήθηκαν να του χορηγήσουν βίζα, επειδή έχει καταδικαστεί πρωτοδίκως σε φυλάκιση δύο μηνών για επίθεση σε αστυνομικό έξω από νυχτερινό κέντρο του Παρισιού, αλλά έχει ασκήσει έφεση, καθώς είχε αρνηθεί την κατηγορία. «Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι έκπληκτη από την ακατανόητη απόφαση που είναι κατά της ακεραιότητας της διοργάνωσης» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η γαλλική ομάδα.  Με αρκετές απουσίες ταξίδεψε η Μπάγερν στο Ροστόφ για το ματς με την τοπική ομάδα. Ο Κάρλο Αντσελότι δεν υπολογίζει στους Νόιερ, Ρόμπεν, Χάβι Μαρτίνεθ, Βιδάλ, Κομάν.

Νέος τραυματισμός για τον Βινσέντ Κομπανί, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με την Γκλάντμπαχ, στο Μπορούσια Παρκ. Ο Κομπανί επέστρεψε στα γήπεδα ύστερα από επτά μήνες, το περασμένο Σάββατο στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας, αλλά τραυματίστηκε στο γόνατο και όπως είπε χθες ο Πεπ Γκουαρντιόλα, «θα απουσιάσει για μερικές εβδομάδες».

Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες επιστρέφουν στην ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα στο παιχνίδι με την Σέλτικ στη Γλασκώβη.

Το πρόγραμμα. 1ος όμιλος: Αρσεναλ – Παρί Σεν Ζερμέν, Λουντογκόρετς – Βασιλεία. 2ος: Μπεσίκτας – Μπενφίκα, Νάπολι – Ντιναμό Κιέβου. 3ος: Γκλάντμπαχ – Μάντσεστερ Σίτι, Σέλτικ – Μπαρτσελόνα. 4ος: Ροστόφ – Μπάγερν, Ατλέτικο Μαδρίτης – Αϊντχόβεν.