Αν δεν το καταλάβατε, από χθες οι ομάδες άρχισαν να παίζουν και πάλι μπάλα. Εγινε το εξ αναβολής παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακού και από το Σάββατο η Σούπερ Λίγκα αρχίζει ξανά, ουδείς όμως μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα έχουμε άλλη διακοπή.

Ηδη μετράμε τρεις αγωνιστικές που έχουν αναβληθεί σε ένα πρωτάθλημα που δείχνει «καμένο» από τις ίδιες τις ομάδες, οι οποίες δεν είναι σε θέση να συνεννοηθούν ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα. Ακόμα και για μία ανακοίνωση.

Ουσιαστικά, τα εντός του συνεταιρισμού μέτωπα είναι πολλά. Κατ’ αρχάς το μπλοκ των 12 είναι κόντρα στους τέσσερις μεγάλους. Τώρα, έχουν αρχίσει οι προστριβές μεταξύ τους, ενώ φυσικά και μεταξύ των μεγάλων δεν υπάρχει ομοφωνία. Πρακτικά ο πόλεμος μαίνεται και μία ανακωχή μοιάζει με θαύμα. Χωρίς μία έντιμη ειρήνη όμως δεν πρόκειται να προκύψει τίποτα καλό για το πρωτάθλημα και η κατάσταση αντί να καλυτερεύσει θα χειροτερεύσει.

Και είναι απορίας άξιον πώς ένα προϊόν που δεν έχει ποιότητα, διοχετεύεται στην αγορά με απαιτήσεις. Ποιος θα ενδιαφερθεί να το αγοράσει;

Ρεφενέ

Από την Παρασκευή αρχίζει και το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ με όλα τα φλέγοντα θέματα να παραμένουν σε εκκρεμότητα. Τηλεοπτική στέγη δεν υπάρχει, χορηγός δεν έχει βρεθεί, ούτε και πρόεδρος, καθώς ουδείς έως τώρα έχει δείξει διάθεση να θέσει υποψηφιότητα. Παράλληλα κάθε ομάδα θα πρέπει να δώσει από 2.700 ευρώ στη διοργανώτρια, ώστε να πληρωθούν οι υπάλληλοι στους οποίους οφείλονται τρεις μισθοί.

Ο Κώστας Κατσουράνης, τεχνικός διευθυντής της Παναχαϊκής, μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία της Τρίπολης τοποθετήθηκε για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ και υποστήριξε ότι θα μπορούσε να υπάρξει βοήθεια από την πρώτη επαγγελματική κατηγορία. Πώς; Με ένα μικρό ποσοστό από τα έσοδα των τηλεοπτικών και της χορηγίας να συγκεντρώνεται ένα ποσό που θα δίνεται στις ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ.

«Για όλα υπάρχουν τρόποι, αλλά νομίζω πως δεν θέλουν να φτιάξουν το ποδόσφαιρο και δεν ξέρω τους λόγους» σημείωσε ο πρωταθλητής Ευρώπης το 2004.

Ταξί, ταξί

Ολα τα είχε το χθεσινό ντέρμπι των Αιωνίων στην Α1 Βόλεϊ Γυναικών. Κατ’ αρχάς, η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε στο κλειστό του Ρέντη με ταξί, λόγω της ακινητοποίησης του πούλμαν από τη μεγάλη κίνηση. Στη συνέχεια, ο τραυματισμός της Γερμανίδας Χίπε του Ολυμπιακού, αλλά και μία λανθασμένη απόφαση για υπέρβαση σε αθλήτρια του Παναθηναϊκού στο τέλος του τέταρτου σετ. Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε και πήρε τη νίκη στο τάι μπρέικ, σε ένα πραγματικά συναρπαστικό παιχνίδι.

Μπάσκετ

Νίκη και ήττα για τις ελληνικές ομάδες στα χθεσινά ματς του Τσάμπιονς Λιγκ στο μπάσκετ. Με πολλές λύσεις στην επίθεση η ΑΕΚ νίκησε στο ΟΑΚΑ την Παρτίζαν με 91-81, έχοντας πρώτους σκόρερ τούς Σάκοτα

(19 π.) και Ντίξον (15 π.). Αντίθετα, ο Αρης, παρότι έλεγχε το ματς για 35 λεπτά, ηττήθηκε στη Γερμανία από τους Σκαϊλάινερς με 81-74.