Δίχως νικητή ολοκληρώθηκε η εξ αναβολής αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Λεβαδειακό στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων. Ο πολύ κακός αγωνιστικός χώρος και οι σημαντικές ευκαιρίες του δεύτερου μέρους που δεν αξιοποιήθηκαν από τις δύο ομάδες, οδήγησαν στο τελικό 0-0. Οι Ηπειρώτες έχασαν την ευκαιρία να αναρριχηθούν στη 2η θέση της Σούπερ Λίγκας και δικαιούνται να έχουν παράπονα από τη διατησία, καθώς ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Γιάκου στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης ως οφσάιντ, κι ενώ ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων καλυπτόταν ξεκάθαρα από παίκτη του Λεβαδειακού. Υπόδειξη η οποία βαρύνει τον βοηθό διαιτητή Αλέξανδρο Γρεβένη.

«Νομίζω ότι σήμερα κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, παίξαμε καλά, όμως δεν αποτυπώνεται πάντα η αλήθεια στο ποδόσφαιρο. Σε δύσκολες συνθήκες και με μια ομάδα που αμυνόταν καλά κάναμε ό,τι περισσότερο μπορούσαμε, όμως δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Βέβαια ακυρώθηκε κι ένα κανονικό γκολ το οποίο πετύχαμε και δεν έπρεπε να ακυρωθεί» τόνισε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Περιστερίδης, Καρανίκας, Κούτρης, Μιχαήλ, Μπέριος, Τζημόπουλος, Κοζορώνης (62′ Ακόστα), Λίλα, Γιάκος, Μαμπουλού (68′ Ζάιρο), Κόντε (76′ Βιδάλ). Λεβαδειακός (Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Ουόν, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί, Μαχαίρας (46′ Καλτσάς), Ζεζίνιο (87′ Μεντί), Τόνι Σίλβα, Καραμπουέ (72′ Γιακουμάκης), Μάντζιος.