Ο Μπραντ Πιτ δεν θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για επιθετική συμπεριφορά προς τα παιδιά του σε σχέση με περιστατικό που σημειώθηκε σε ιδιωτικό αεροσκάφος.

Η σύζυγός του Αντζελίνα Τζολί είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου πέντε ημέρες μετά το περιστατικό, κάνοντας λόγο για «αγεφύρωτες διαφορές».

Η Αντζελίνα Τζολί επιθυμεί να διατηρήσει την επιμέλεια των έξι παιδιών που μέχρι σήμερα ανέτρεφε μαζί με τον Μπραντ Πιτ.

Οι φήμες ήθελαν την Τζολί να καταγγέλλει τον σύζυγό της για κατάχρηση αλκοόλ και κάνναβης και για εκρήξεις οργής που της δημιουργούσαν ανησυχία για τα παιδιά τους.

Ο Μπραντ Πιτ περπάτησε πριν από λίγες ημέρες στο κόκκινο χαλί στο Παρίσι, στην πρεμιέρα της ταινίας «Σύμμαχοι», όπου συμπρωταγωνιστεί με την Μαριόν Κοτιγιάρ, ενώ παρέστη και στην πρεμιέρα της ταινίας στο Λονδίνο.

«Πρόκειται για μια οικουμενική ιστορία σχετικά με την (…) αγάπη, θα έλεγα την εμπιστοσύνη» είπε ο Πιτ από το Παρίσι.

«Εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο που αγαπάς, εμπιστοσύνη στο ένστικτό σου, εμπιστοσύνη στην δουλειά που κάνεις, την αποστολή σου κι αυτό μου αρέσει περισσότερο από το σενάριο. Σε αυτό επικεντρώνομαι» τόνισε.

Πριν από λίγες ημέρες, την πρώτη της εμφάνιση μετά την αίτηση διαζυγίου έκανε και η Αντζελίνα Τζολί σε βίντεο με το οποίο απευθύνει μήνυμα στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο υπέρ της προστασίας των παιδιών.