Δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι έκριναν την αναμέτρηση στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και την Λάρισα (1-1).

Στο 18ο λεπτό, με πέναλτι και εν μέσω διαμαρτυριών για την αποβολή του Γιοβάνοβιτς με απευθείας κόκκινη κάρτα (υπερβολικές αποφάσεις του διαιτητή Κύζα, στο ημίχρονο η θεσσαλική ΠΑΕ έβγαλε ανακοίνωση διαμαρτυρίας), ο Ιωαννίδης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 77`, ο διαιτητής Κύζας υπέδειξε νέο πέναλτι, αυτή τη φορά υπέρ της Λάρισας με τον Ναζλίδη να ισοφαρίζει σε 1-1. Η ομάδα της Τρίπολης είχε δύο δοκάρια, το πρώτο στο 38ο λεπτό με τον Δημούτσο και το δεύτερο στο 86ο λεπτό με τον Στανισάβλιεβιτς.

Αστέρας Τρίπολης (Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Ιγκόρ, Χαμντανί, Μπέρτος, Γιαννούλης, Δημούτσος, Τσουκαλάς (81′ Στανισάβλιεβιτς), Τσιλιανίδης (62′ Μάσα), Καλτσάς, Φερνάντες (69′ Ινγκλέσιας), Ιωαννίδης.

ΑΕΛ (Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Μονιάκης, Ρέντζας (65′ Κάπος), Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Αναστασόπουλος, Αντόνι, Αβραάμ (31′ Ντέλετιτς), Ναζλίδης, Ναβάρο, Μαρουκάκης (46′ Ντοντό).