Η Αρσεναλ νίκησε στο Εμιρέιτς την Μπόρνμουθ με 2-1 στην 13η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Η ομάδα του Αρσεν Βενγκέρ προηγήθηκε με τον Σάντσες στο 12′, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισε με πέναλτι του Γουίλσον στο 23′. Στο β΄μέρος, ο Γουόλκοτ με κεφαλιά στο 53′ πέτυχε ρο 2-1, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Σάντσες διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Παράλληλα, η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ δεν βρήκε για μια ακόμα φορά την αρχή μίας σταθερής πορείας. Λίγες ημέρες μετά την εμφατική εμφάνιση για το Europa League και το 4-0 επί της Φέγενορντ, η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Γουέστ Χαμ, αποδεικνύοντας ότι -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου-δεν θα είναι μέσα στις διεκδικήτριες του τίτλου. Η Γουέστ Χαμ προηγήθηκε στο 2′ με τον Σακό και ισοφάρισε στο 21΄ο Ιμπραΐμοβιτς.

Το αυτογκόλ του Γκόμες, λίγο πριν συμπληρωθεί η πρώτη μισή ώρα αγώνα (29′), αποδείχθηκε αρκετό στην Στόουκ, για να επιστρέψει στις επιτυχίες, πανηγυρίζοντας, μέσα στην έδρα της Γουότφορντ. Η οικοδέσποινα ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με δέκα παίκτες, εξαιτίας της αποβολής (90′) του Μπρίτις.

Τέλος, με γκολ του Οστιν στο πρώτο λεπτό, η Σαουθάμπτον νίκησε 1-0 την Εβερτον.