Ο,τι αρχίζει ωραία τελειώνει με πολύ πόνο. Ο ΠΑΟΚ έχει αρκετά απογοητευτικά βιώματα στο πώς να χάνει αγώνες, αυτό όμως που συνέβη χθες και κυρίως όσα ακολούθησαν μετά την ήττα με 3-4 από τον Ατρόμητο (κι ενώ είχε προηγηθεί με 3-1!) στην Τούμπα σηκώνουν πολλή συζήτηση και κυρίως απαντήσεις στους γρίφους με τους οποίους μίλησε ο προπονητής των γηπεδούχων Βλάνταν Ιβιτς.

Ο σέρβος τεχνικός επί της ουσίας κατηγόρησε κάποιους ποδοσφαιριστές της ομάδας ότι τον «έστησαν» μετά τη μείωση του σκορ σε 3-2 από το πέναλτι του Ούμπιδες, το οποίο προήλθε από ανόητη ενέργεια του Κάνιας, καθώς ο Αργεντινός έδιωξε την μπάλα με το χέρι ενώ ήταν αδύνατον να γλιτώσει το γκολ. Ο ΠΑΟΚ έμεινε με δέκα παίκτες και έκτοτε άρχισε να γράφεται η μεγάλη ανατροπή του Ατρομήτου, την οποία ο προπονητής του Δικεφάλου χαρακτήρισε «ύπουλη και επικίνδυνη» βάσει του πώς επετεύχθη, υπονοώντας τη συμμετοχή παικτών της ομάδας του στο να συμβεί αυτό! Δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «κάποιοι παίκτες έχουν κάνει κάποια λάθη που δεν γίνονται. Συζήτησα με τον πρόεδρο, θα του παρουσιάσω εγώ την κατάσταση όπως την αντιλαμβάνομαι και ή θα μείνω εγώ ή θα φύγουν κάποιοι άλλοι. Κοιτάξτε τις φάσεις των γκολ. Αυτά τα πράγματα είναι ύπουλα κι επικίνδυνα. Το λάθος βέβαια είναι δικό μου, γιατί την τελευταία στιγμή άλλαξα απόφαση για κάποιους παίκτες και διαφοροποίησα την ενδεκάδα». Ερωτηθείς για τα ονόματα των συγκεκριμένων παικτών και γιατί πιστεύει ότι έκαναν κάτι τέτοιο, ο Ιβιτς έκανε ντρίμπλα λέγοντας ότι «τα ονόματα θα τα πω στον πρόεδρο. Αυτό που έχω να προσθέσω είναι ότι και εγώ ως ποδοσφαιριστής, υπήρχαν φορές που δεν γούσταρα κάποιον προπονητή, όμως φερόμουν 100% επαγγελματικά γιατί η ομάδα με πλήρωνε».

Ολα αυτά τα αινιγματικά λόγια του Σέρβου, τα οποία είναι ξεκάθαρο ότι θα φέρουν εξελίξεις στον ΠΑΟΚ, επισκίασαν το πιο όμορφο ματς του φετινού πρωταθλήματος το οποίο έφτασε στο 3-4 χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Ροντρίγκες, Κουλούρης, Μυστακίδης για τον Δικέφαλο και οι Λε Ταλέκ, Ούμπιδες, Παπαδόπουλος και Τόνσο για τον Ατρόμητο, τα δύο τελευταία στο 86ο και στο 90ό λεπτό του αγώνα αντιστοίχως. Σημειωτέον ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να κλείσει το πρώτο ημίχρονο με σκορ 4-0 ή και 5-0 (αντί 2-0) αν ήταν εύστοχος στις μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησε αλλά σπατάλησε.

Τραυματίες αποχώρησαν με αλλαγή οι Γλύκος και Ροντρίγκες, με πρόβλημα στους προσαγωγούς, και η συμμετοχή τους στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι αμφίβολη.