Αγροτικός Αστέρας και Απόλλων έχουν το απόλυτο σε τρία παιχνίδια στη Φούτμπολ Λιγκ, ενώ ο Αρης πέτυχε την πρώτη του νίκη, καθώς επικράτησε 1-0 του Κισσαμικού στα Περιβόλια.

Ο Αγροτικός Αστέρας με χατ-τρικ του Δεινόπαπα (φωτό) επικράτησε 5-3 της Καλλιθέας παίζοντας καλό ποδόσφαιρο στο β’ μέρος και παραμένει στην κορυφή μαζί με τον Απόλλωνα που επικράτησε του Παναιγιάλειου 2-0 με δύο γκολ του Διαμαντόπουλου στο πρώτο ημίωρο.

«Θα ήθελα να ήμουν στην κερκίδα και όχι στον πάγκο. Τέτοια ματς φέρνουν τον κόσμο στα γήπεδα» είπε ο προπονητής του Αγροτικού Αστέρα Νίκος Νεντίδης.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Δημήτρης Σπανός στάθηκε στην αδυναμία προγραμματισμού λόγω των διακοπών: «Πρέπει να είσαι ο μάντης Κάλχας, να πεις ότι θα έχεις την ομάδα φορμαρισμένη κάθε αγωνιστική. Μακάρι να ήταν η τελευταία διακοπή».

Στα Περιβόλια, ο προπονητής του Αρη Νίκος Αναστόπουλος χρησιμοποίησε στο β’ μέρος τον Αντώνη Καπνίδη, ο οποίος τον δικαίωσε σκοράροντας στο 51′ και δίνοντας την πρώτη νίκη. «Ακόμα το πρωτάθλημα έχει δρόμο, δεν έχει κριθεί τίποτα. Υπομονή να έχουμε και συνεχίζουμε» ήταν το σχόλιο του Νίκου Αναστόπουλου.

Πρώτο τρίποντο και για τα Τρίκαλα, καθώς νίκησαν εκτός έδρας τον Αχαρναϊκό 1-0 με γκολ του Μπαϊκαρά (53′). Ο ΟΦΗ επικράτησε του Πανελευσινιακού 2-0 με γκολ από τους Χαντί και Μίκιτς στο α’ μέρος.

Αλλα αποτελέσματα: Καλλονή – Λαμία 0-2, Αιγινιακός – Πανθρακικός 2-1, Αναγέννηση Καρδίτσας – Σπάρτη 0-2, Πανσερραϊκός – Χανιά 1-2.