Τη στιγμή που ο Αντόνιο Κόντε με την Τσέλσι απολαμβάνει την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, ο Ζοζέ Μουρίνιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξακολουθεί να μπαίνει σε περιπέτειες.

Ο πορτογάλος τεχνικός αποβλήθηκε από τον διαιτητή Τζόναθαν Μος στο ματς με τη Γουέστ Χαμ στο Ολντ Τράφορντ, καθώς ξέσπασε σε ένα μπουκάλι, εκφράζοντας έτσι την έντονη διαμαρτυρία του για κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ο Πογκμπά έπειτα από βουτιά για να κερδίσει πέναλτι! Είναι η δεύτερη φορά που αποβάλλεται φέτος ο Μουρίνιο, καθώς τον είχε στείλει στην εξέδρα και ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ στο ματς με την Μπέρνλι. Η Γιουνάιτεντ έφερε 1-1 με τη Γουέστ Χαμ και αυτή είναι η τέταρτη συνεχόμενη εντός έδρας ισοπαλία, κάτι που είχε να συμβεί από το 1980!

«Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για τίτλο, καθώς το πρωτάθλημα είναι σκληρό» είπε ο Αντόνιο Κόντε μετά την έβδομη συνεχόμενη νίκη της Τσέλσι (2-1 την Τότεναμ) με την οποία παρέμεινε στην κορυφή. Για την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ήταν η πρώτη φετινή ήττα.

Λίβερπουλ (2-0 τη Σάντερλαντ στο Ανφιλντ) και Μάντσεστερ Σίτι (2-1 εκτός την Μπέρνλι) ακολουθούν την Τσέλσι με διαφορά ενός βαθμού. Στη Λίβερπουλ πάντως ανησυχούν για τον τραυματισμό του Κουτίνιο, ο οποίος σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Αλλα αποτελέσματα: Χαλ – Γουέστ Μπρομ 1-1, Λέστερ – Μίντλεσμπρο 2-2, Σουόνσι – Κρίσταλ Πάλας 5-4, Γουότφορντ – Στόουκ 0-1, Αρσεναλ – Μπόρνμουθ 3-1, Σαουθάμπτον – Εβερτον 1-0. Βαθμολογία: Τσέλσι 31, Σίτι, Λίβερπουλ από 30, Αρσεναλ 28, Τότεναμ 24, Γιουνάιτεντ 20.