«Ντροπιαστικό αποτέλεσμα»! Με αυτό τον τρόπο υποδέχτηκε ο προπονητής του Ηρακλή Σάββας Παντελίδης την ήττα της ομάδας του με 3-0 στη Λιβαδειά. Οι γηπεδούχοι με ξέσπασμα στο φινάλε άφησαν τον Ηρακλή στους τρεις βαθμούς, από ισάριθμες ισοπαλίες.

Τα δύο πρώτα γκολ του Λεβαδειακού σημειώθηκαν με πανομοιότυπο τρόπο μέσα σε τρία λεπτά. Στο 72′ ύστερα από βόλεϊ των Μάντζιου – Γιακουμάκη, η κεφαλιά του τελευταίου έσκασε πριν από τον Χουάντερσον και κατέληξε στη γωνία της εστίας του. Στο ίδιο σημείο, με τον ίδιο τρόπο (κεφαλιά) πήγε η μπάλα στο 2-0 του Τόνι Σίλβα (75′). Το τελικό 3-0 έκανε ο πασέρ των πρώτων γκολ Βαγγέλης Μάντζιος αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έφθασε με περίπατο στη γραμμή της εστίας του Ηρακλή.

Το βαρύ 3-0 θα αποτρέψει τους Θεσσαλονικείς να τυπώσουν μπλουζάκια «Κάλυπτα κι εγώ τον Κούρο» (κατά το αντίστοιχο για τον Κατσουράνη) επειδή στο 21′, σε γκολ που σημείωσε για τον Ηρακλή ο Λουκίνα, ο βοηθός Καμπούρης υπέδειξε οφσάιντ τον Κούρο μολονότι τον κάλυπταν δύο γηπεδούχοι.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Ουόν, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί, Μαχαίρας, Ζεζίνιο, Καραμπουέ (75′ Βασιλείου), Μάντζιος, Τόνι Σίλβα (87′ Καλτσάς).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον, Κυριακίδης, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Ιντζόγλου, Καραγκούνης (75′ Μοντέιρο), Λεοζίνιο, Κούρος, Λάμπρου (57′ Πασάς), Λουκίνας (69′ Περόνε).