Λεωφόρος, Χανιά, τώρα και Αγρίνιο! Δεν πρόκειται για διαφήμιση αλυσίδας καταστημάτων, αλλά για την αλυσίδα των εκτός έδρας επιτυχιών της Ξάνθης. Με 3-2-1 μακριά από τα Πηγάδια είναι η «πρωταθλήτρια» των εκτός έδρας αγώνων, καθώς προσπερνά ακόμη και τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό (3-0-1)!

Χθες νίκησε με 3-2 τον Παναιτωλικό και αναρριχήθηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας. Οι Ακρίτες ήταν αποτελεσματικοί στο επιθετικό transition και με μπαλιές ενός γηπέδου σημείωσαν τα δύο πρώτα γκολ του ματς. Στο 19′ σε κόρνερ των γηπεδούχων η μπάλα έφυγε από την περιοχή των φιλοξενουμένων και έφθασε στον Τριάδη, που έβγαλε σέντρα στον Γιουνές για το 1-0. Με παρόμοιο τρόπο η Ξάνθη έφθασε (48′) στο γκολ του Λάζιτς.

Στο 62′, ο διαιτητής Τίκας είδε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Λισγάρα στον Καμαβουάκα, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ουάρντα. Δέκα λεπτά αργότερα με κτύπημα α λα Πανένκα ο Γιουνές έκανε με πέναλτι το 1-3 για να κλείσει το ματς με γκολ του Ρότσα στο 86′.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Μάκος, Τσοκάνης, Φάρλεϊ Ρόσα (81′ Λεντέσμα), Φερέιρα (81′ Ρότσα), Μάρκος Πάουλο, Καμαβουάκα, Ουάρντα (74′ Τομανέ), Μαρκόφσκι.

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Φλίσκας, Γουάλας, Ντε Λούκας, Τριάδης (90’+1′ Οκάν), Γιουνές (87′ Ράνος), Λουσέρο, Βασιλακάκης (90’+3′ Ορφανίδης), Λάζιτς.