Ενα γκολ ακόμα και δεν θα ήταν απίθανο ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Δημήτρης Ελευθερόπουλος να μιλούσε για «ύπουλα πράγματα» που έκαναν ποδοσφαιριστές του, μιμούμενος τον Ιλια Ιβιτς. Ωστόσο ο Αρης δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή τού εις βάρος του 1-3, αρκούμενος στην ισοπαλία με 3-3, η οποία επετεύχθη χάρη σε δύο τέρματα του Ανδρέα Τάτου στο 85ο και 87ο λεπτό της πιο ενδιαφέρουσας αναμέτρησης που διεξήχθη χθες, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Αστέρας ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και μέχρι το 85′ φαινόταν ότι θα έπαιρνε με σχετική ευκολία τη δεύτερη νίκη του στον πέμπτο όμιλο. Ωστόσο οι αμυντικές αδράνειες των τελευταίων λεπτών και η οξυδέρκεια του Τάτου έφεραν το τελικό 3-3, σε ένα χορταστικό ματς που θύμισε στους οπαδούς των γηπεδούχων τις καλές εποχές που ο Αρης αγωνιζόταν στη μεγάλη κατηγορία.

ΑΡΗΣ:Διούδης, Τζανακάκης (67′ Νέτο), Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Τσουμάνης, Ρόβας, Αντρέου (46′ Παυλίδης), Ντούνης (46′ Μιλούνοβιτς), Καπνίδης, Τάτος, Μπαργκάν.

Αστέρας Τρίπολης: Κοζίτσκι, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Μπέρτος, Ευαγγέλου, Χαμντανί, Τσουκαλάς (46′ Δημούτσος), Στανισάβλιεβιτς (64′ Ιγκορ), Τσιλιανίδης, Ιωαννίδης (46′ Τσάβες), Μάσα.

Γκέλα για την ΑΕΚ. Στην Καρδίτσα, η ΑΕΚ είχε την τύχη να διαπιστώσει την επανάκτηση της σχέσης τού αναπληρωματικού επιθετικού Τόμας Πέκχαρτ με τα αντίπαλα δίχτυα ύστερα από εφτάμισι μήνες! Μάλιστα, όπως τότε (συγκεκριμένα στις 10/4 απέναντι στον Πανιώνιο) έτσι και χθες ο πανύψηλος τσέχος επιθετικός πέτυχε δύο γκολ. Ωστόσο αυτά δεν ήταν αρκετά για να δώσουν στους Κιτρινόμαυρους τη νίκη.

Η αξιόμαχη Αναγέννηση μείωσε αρχικά στο σκορ με τον Μπέσιο και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με τέρμα του Μάιγκα. Στο περιθώριο του αγώνα, η Ενωση βράβευσε δύο πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας οι οποίοι ξεπήδησαν και αποκτήθηκαν από την ομάδα της Καρδίτσας, διαγράφοντας σημαντική καριέρα με τη φανέλα της ΑΕΚ, τον Σπύρο Θώδη και τον Βάιο Καραγιάννη.

Αναγέννηση Καρδίτσας:Πρίφτης, Καραγιάννης, Δημόπουλος, Μάιγκα, Κισκαμπάνης, Σμίλτος (46′ Τσιλούλης), Φέτσης, Μπλέντι (82′ Τσόπελας), Τζέκος, Μπιτέλης, Ντιατά (56′ Ξέρρας).

AEΚ:Ανέστης, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Κολοβέτσιος, Γιαννούτσος, Μανωλάς, Γαλανόπουλος, Τσέλιος (79′ Αλμέιδα), Ροντρίγκες (86′ Αραβίδης), Ζόριτς (67′ Ντίντακ), Πέκχαρτ.

– Στα άλλα ματς της δεύτερης ημέρας του Κυπέλλου Ελλάδας: Βέροια – Αιγινιακός 0-1 (84′ Ζούρκος), Αγροτικός Αστέρας – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1 (40′ Δώνης).