Ουσία και θέαμα συνδύασε ο Ολυμπιακός στα Χανιά εξασφαλίζοντας άνετα τη νίκη – πρόκριση (4-0) στην επόμενη φάση του Κυπέλλου κόντρα στην ομώνυμη ομάδα.

Οι «ρεζέρβες» είχαν κέφια (θετικότατος ο Μάριν, πανέμορφο γκολ ο Καμπιάσο) ενώ μέχρι και ο Καρντόσο βρήκε δίχτυα, αλλά το πρώτο του φετινό τέρμα δεν κατοχυρώθηκε ποτέ καθώς ήταν οφσάιντ ο Φιγκέιρας! Οι πρωταθλητές μπήκαν φουριόζοι και με όρεξη στα Περιβόλια. Προηγήθηκαν 3-0 από το ημίχρονο (16′ Καμπιάσο, 25′ Ιντέγε, 42′ Θεολόγου αυτογκόλ) και ο Πάρντο –που μπήκε στη θέση τού Τσόρι στην ευρωπαϊκή λίστα για το Γιουρόπα Λιγκ –διαμόρφωσε το τελικό σκόρ στο 49′. Η βαθμολογία του 2ου ομίλου (σε 2 αγώνες): Ολυμπιακός 6, Πλατανιάς 3, Σπάρτη 3, Χανιά 0.

n Η Καλλιθέα προσγείωσε (1-0) ανώμαλα τον Ατρόμητο. Βαθμολογία: Πανθρακικός 3, Ατρόμητος 3, Παναιτωλικός 3, Καλλιθέα 3.

n Στον 4ο όμιλο η Ξάνθη έκανε περίπατο στα Πηγάδια, επικρατώντας με 3-1 της Καλλονής. Η βαθμολογία: Γιάννινα 6, Ξάνθη και Αγροτικός Αστέρας 3, Καλλονή 0.

n Για τον 8ο όμιλο ο Λεβαδειακός επικράτησε γηπεδούχος άνετα του Πανσερραϊκού με 3-1. Βαθμολογία: Λεβαδειακός 4, Κισσαμικός (1 αγ.) 3, Πανιώνιος (1 αγ.) 1, Πανσερραϊκός 0.