Ενα δικό της ματς πέταξε μέσα από τα χέρια της η ΑΕΚ στην Κέρκυρα και η εσωστρέφεια εκτοξεύτηκε! Οι Κιτρινόμαυροι προηγήθηκαν στο 13′ με γκολ του Λαμπρόπουλου, απώλεσαν κλασικές ευκαιρίες χάρη και στην εκπληκτική απόδοση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων Κουτζαβασίλη και εν τέλει δέχθηκαν την ισοφάριση στο 70′ από τον Τουράμ. Το τελικό 1-1 αδικεί τους Κιτρινόμαυρους, ωστόσο τα όσα ακολούθησαν στα μέσα κοινωνικής διαδικτύωσης καταμαρτυρούσαν την ένταση και το μέγεθος της απογοήτευσης που νιώθουν οι φίλοι της Ενωσης για την εικόνα της ομάδας. Μάλιστα, υπήρξαν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η ΑΕΚ βρίσκεται εκ νέου σε φάση αναζήτησης προπονητή, ωστόσο εκ της ΠΑΕ προέκυπτε χθες εκνευρισμός για όσα σχετικά είδαν το φως της δημοσιότητας για τον Ζοζέ Μοράις. Αλλωστε η εικόνα της ομάδας στο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Κασσιόπη ήταν πολύ καλή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Δικαίως ο πορτογάλος τεχνικός της Ενωσης δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ότι «κάναμε ένα παρά πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, πετύχαμε ένα γκολ και θα μπορούσαμε και δεύτερο και τρίτο. Στο δεύτερο συνεχίσαμε να δημιουργούμε ευκαιρίες αλλά δυστυχώς δεν σκοράραμε. Ο αντίπαλος πέτυχε γκολ με μια ευκαιρία και έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια, θα συνεχίσουμε τη δουλειά με αυτόν τον τρόπο ώστε να μη δημιουργείται καμία ευκαιρία από τους αντιπάλους μας». Πάντως η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση ανθρώπου που θα ηγηθεί του ποδοσφαιρικού τμήματος αντί του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος φαίνεται ότι σύντομα θα αποσυρθεί από τον ρόλο του εκτελεστικού διευθυντή.

Κέρκυρα:Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Σπίνουλας, Ντουαλά (90′ Ντιμιτρόφσκι), Κόντος (46′ Γκόμες), Σιόντης, Ιωάννου, Επστάιν (46′ Γεωργίου), Ζαραδούκας, Τουράμ, Νίκιτς.

ΑΕΚ:Μπάρκας, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Γιόχανσον, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Αλμέιδα (87′ Πέκχαρτ), Μάνταλος, Αραβίδης (63′ Ροντρίγκες).