Υπό άλλες συνθήκες η συγκομιδή του Πανιωνίου τις δύο τελευταίες αγωνιστικές (1-1 με Παναθηναϊκό εντός και με Πλατανιά στα Χανιά) θα ήταν σούπερ. Ομως οι Νεοσμυρνιοί έχουν κάθε λόγο βάσει απόδοσης, ευκαιριών και γενικότερης εικόνας να θεωρούν ότι δεν κέρδισαν δύο βαθμούς αλλά έχασαν τέσσερις, αφού ισοφαρίστηκαν στο φινάλε!

Οι Κυανέρυθροι προηγήθηκαν με άψογη εκτέλεση φάουλ του Μπεν (27′), τρεις φορές απέτυχαν να διευρύνουν το προβάδισμά τους με τον Φούντα από ευνοϊκές θέσεις και τελικά ισοφαρίστηκαν στο 80′ από το εξ επαφής πλασέ του Μανούσου έπειτα από ασίστ του Γουνδουλάκη. Καθοριστική φάση η δεύτερη κίτρινη του Βαλεντίνου Βλάχου ο οποίος στο 67′ έπεσε άτσαλα σε μια διεκδίκηση της μπάλας πάνω στον Μανούσο και αποβλήθηκε. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε σωστά και ο Στανισάβλιεβιτς για τους γηπεδούχους.

Πλατανιάς: Σωτηρίου, Βάντερσον, Καρυπίδης, Κάργας (68′ Ντίνας), Στάθης, Γκνιάτιτς, Μουνάφο (60′ Στανισάβλιεβιτς), Γιορέντε (46′ Γουνδουλάκης), Ντίντακ, Μανούσος, Γιακουμάκης.

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Τασουλής, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Κόρμπος, Σιώπης, Μπεν, Φούντας (71′ Γκιοάτα), Ανσαριφάρντ (84′ Ενγκόνγκ), Σαββίδης (58′ Μασούρας).