Πέμπτο εντός έδρας ματς για τη Βέροια και η νίκη εξακολουθεί να αγνοείται! Στο ματς με τον Παναιτωλικό οι Βεροιώτες ήλπιζαν ότι το Σάββατο θα έπαιρναν το πρώτο τρίποντο στο γήπεδό τους, ύστερα όμως από έναν κακό ποιοτικά αγώνα παραχώρησαν την τέταρτη ισοπαλία (1-1).

Μάλιστα μετά το τέλος του ματς οι οπαδοί των γηπεδούχων αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας τους Θωμά Γράφα, γεγονός που έκανε την ΠΑΕ να εκδώσει ανακοίνωση: «Η Διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια καταδικάζει κάθε μορφή βίας απ’ όπου και αν προέρχεται. Οι αποδοκιμασίες κατά του προπονητή και των ποδοσφαιριστών αποτελούν απαράδεκτο φαινόμενο και δεν συνάδουν με τη φιλοσοφία της ομάδας μας. Ως διοίκηση οφείλουμε να προστατεύσουμε την ομάδα μας κατά τέτοιων φαινομένων με οποιονδήποτε έννομο τρόπο. Σκοπός όλων μας είναι να παραμείνουμε μια γροθιά στη μάχη για την επίτευξη των στόχων μας και τη φετινή αγωνιστική περίοδο».

Το σκορ άνοιξε ο Παναιτωλικός στο 3ο λεπτό με εκπληκτικό σουτ βολέ του Μάκου και ισοφάρισε για τη Βέροια ο Σαρπόνγκ στο 30′.

Βέροια: Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλος, Μαλόν, Ασίγκμπα, Μπαλάφας, Καλί, Αρτσε (89′ Μεληκιώτης), Λινάρδος, Σισίνιο (72′ Τόνι Κάλβο), Βίτι, Σαρπόνγκ.

Παναιτωλικός:Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Χαντάκιας, Τσοκάνης, Καμαβουάκα, Μάκος, Μάρκος Πάουλο (76′ Φερέιρα), Ουάρντα (76′ Ρότσα), Κλέσιο, Τομανέ (90′ Μαρκόφσκι).