Για μία ώρα ο πρωτοπόρος Απόλλων Σμύρνης είχε αριθμητικό προβάδισμα στην Καρδίτσα, η ομάδα του Δημήτρη Σπανού όμως δεν κατόρθωσε να το αξιοποιήσει, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε η Λαμία η οποία καθάρισε σε ένα ημίχρονο τον ουραγό Πανελευσινιακό και έπιασε κορυφή.

Η ομάδα του Μπάμπη Τενέ σημείωσε από το 13′ έως το 45′ τέσσερα γκολ και με ευκολία πήρε το τρίποντο που της έδωσε την ευκαιρία να ανέβει στην πρώτη θέση, όπου ισοβαθμεί στους 10 βαθμούς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος έμεινε στο 0-0.

Απίθανο ματς (φωτογραφία) έγινε στη Σπάρτη. Η ομώνυμη ομάδα προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό με 1-0, αλλά ο φιλοξενούμενος Αιγινιακός έκανε την ανατροπή με γκολ στο 30′ και στο 55′ σοκάροντας τους γηπεδούχους που μέχρι το 80′ αναζητούσαν τρόπο να αντιδράσουν. Το κατάφεραν σε ένα δίλεπτο (80′ και 82′) απαντώντας με ανατροπή στην ανατροπή και παίρνοντας μια σπουδαία νίκη.

Τα αποτελέσματα: Παναιγιάλειος – Αγροτικός Αστέρας 1-0, Λαμία – Πανελευσινιακός 4-0, Πανθρακικός – Κισσαμικός 1-0, Σπάρτη – Αιγινιακός 3-2, Χανιά – Αχαρναϊκός 2-3, Καρδίτσα – Απόλλων Σμύρνης 0-0. Σήμερα (15.00): Καλλιθέα – Πανσερραϊκός, Αρης – Καλλονή.

Βαθμολογία: Απόλλων Σμύρνης, Λαμία από 10 β., Αγροτικός Αστέρας και Σπάρτη από 9 β., Αχαρναϊκός 7, ΟΦΗ, Αρης, Αιγινιακός από 5 β., Πανσερραϊκός, Τρίκαλα, Χανιά, Πανθρακικός, Παναιγιάλειος από 4 β., Καλλιθέα, Αναγέννηση Καρδίτσας από 3 β., Κισσαμικός, Καλλονή από 1 β., Πανελευσινιακός 0.

Επόμενη αγωνιστική (11/12): Αιγινιακός – Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Σμύρνης – Αγροτικός Αστέρας, Αχαρναϊκός – Καλλιθέα, Καλλονή – Πανθρακικός, Κισσαμικός – Σπάρτη, Λαμία – Τρίκαλα, ΟΦΗ – Χανιά, Πανελευσινιακός – Αρης, Πανσερραϊκός – Παναιγιάλειος.