Θέλει ψυχή, πίστη και επιμονή για να πετύχει μια ομάδα αυτό που κατάφερε χθες ο Ηρακλής. Ευρισκόμενος στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και γνωρίζοντας ότι παίζει ένα από τα τελευταία χαρτιά του στην προσπάθεια να ανακτήσει έδαφος και να παλέψει για την παραμονή του στην κατηγορία, είχε και την ατυχία να βρεθεί πίσω στο σκορ μόλις στο 7ο λεπτό του αγώνα απέναντι στον ΠΑΣ. Ο Χρυσοβαλάντης Κοζορώνης αιφνιδίασε τους αμυντικούς του Γηραιού και έγραψε το 1-0, σκορπώντας ανησυχία και εκνευρισμό στους οπαδούς των γηπεδούχων. Υπήρξε μεγάλη ένταση στις εξέδρες, επεισόδια με την Αστυνομία τα οποία γενικεύτηκαν και εκτός του σταδίου και ο τραυματισμός στο κεφάλι δημοσιογράφου που καλύπτει το ρεπορτάζ του ΠΑΣ Γιάννινα από ρίψη αντικειμένου.

Υστερα από επτά λεπτά διακοπής το παιχνίδι άρχισε πάλι και ο Ηρακλής βρήκε γρήγορα τον δρόμο προς τα δίχτυα χάρη σε υπέροχο τέρμα του Περόνε. Στο 88′ οι δύο αλλαγές του 70ού λεπτού από τον εορτάζοντα χθες Σάββα Παντελίδη συνεργάστηκαν ιδανικά για το νικηφόρο 2-1. Πάσαρε ο Λεοζίνιο και σκόραρε ο Αγγελόπουλος, γκολ το οποίο σηματοδότησε την πρώτη νίκη των Κυανολεύκων στο φετινό πρωτάθλημα.

Ηρακλής: Χουάντερσον, Κυριακίδης, Στάμου, Ζιαμπάρης, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι (83′ Λουκίνας), Ιντζόγλου, Πασάς (70′ Λεοζίνιο), Μοντέιρο, Κούρος (70′ Αγγελόπουλος), Περόνε.

ΠΑΣ Γιάννινα:Περιστερίδης, Ζάιρο (71′ Μαμπουλού), Μπέριος, Κοζορώνης, Τζημόπουλος, Γιάκος, Κούτρης, Μιχαήλ, Κόντε (75′Ακόστα), Λίλα, Καρανίκας (61′ Μπουκουβάλας).