Ο ΠΑΟΚ ξέσπασε στον Πλατανιά στην Τούμπα και έδωσε τέλος στο αρνητικό σερί των τριών ηττών. Η ομάδα του Βλάνταν Ιβιτς ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και με πρωταγωνιστή τον Μάτο (61΄, 81΄) έφτασε άνετα στο 3-0, για την 14η αγωνιστική της Super League. Ο Μπανανά με αυτογκόλ στο 87΄ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ο νικητής αν και καταπονημένος από την προσπάθεια της Πέμπτης, είχε κυριαρχία στο παιχνίδι, απέδωσε πολύ καλά στην επανάληψη και παρά την φανερή έλλειψη ικανού φορ, έλυσε το πρόβλημα του γκολ με τον πλάγιο αμυντικό Λέο Μάτος που ήταν φυσικά και ο MVP της αναμέτρησης. Αυτό που καλείται συνεπώς ο τεχνικός του Δικεφάλου είναι να βρει λύσεις για τις επί μέρους αδυναμίες που παρουσιάζει η ομάδα του, κυρίαρχη των οποίων είναι η ενδεικτική έλλειψη ικανού φορ.

Ο Πλατανιάς άντεξε όσο μπορούσε να αντέξει. Δεν κλείστηκε, μόχθησε αλλά δεν είχε επιτελική σκέψη και και τελική προσπάθεια.

Πλατανιάς: Σωτηρίου, Κάργας (66′ Ντίνας), Μπανανά, Καρυπίδης, Σκαρντοβέλι, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Στάθης, Γουνδουλάκης (82′ Μενδρινός), Μανούσος και Αποστολόπουλος (73′ Ντιλαβέρ).

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος (89′ Κίτσιου), Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Κάνιας, Τσίμιροτ (74′ Σάκχοφ), Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Ροντρίγκες και Κουλούρης (57′ Αθανασιάδης).