Ενώ θα έχει μάθει νωρίτερα τον αντίπαλό του για τις 32 του Γιουρόπα Λιγκ, ο Ολυμπιακός θέλει να χριστεί «Πασάς στη Λίμνη» απόψε (19.30 – Novasports 1) στους Ζωσιμάδες, αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει διαφορετική άποψη. Οι γηπεδούχοι του Γιάννη Πετράκη είχαν μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας της περιφέρειας όχι μόνο βαθμολογικά (τώρα υπολείπονται έναν βαθμό της Ξάνθης, ωστόσο χωρίς να έχουν παίξει ακόμα) αλλά και στην ουσία καθώς παίζουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Αυτό ακριβώς θέλουν να βγάλουν απόψε κόντρα στους πρωταθλητές, οι οποίοι παρουσίασαν «αρρυθμίες» στη Λευκωσία κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, έστω και αν είχαν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση. Ο Πάουλο Μπέντο (ο οποίος είχε κακή βραδιά στην Κύπρο) άφησε εκ νέου εκτός αποστολής τον Μάριν, όμως ξαναπήρε τον Τσόρι ο οποίος έπαιξε και με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά και τον Πάρντο. Οσον αφορά τη θέση του τερματοφύλακα, ο Λεάλι θα έχει και πάλι τη βασική θέση καθώς ο Στέφανο Καπίνο δεν έχει επανέλθει απόλυτα μετά τον τραυματισμό του.

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει και ο Γιάννης Πετράκης που θέλει η ομάδα του να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα-σοκ στη Θεσσαλονίκη από τον ουραγό Ηρακλή.

Το μεσημέρι ο Ολυμπιακός θα μάθει τον αντίπαλό του στις 32 του Γιουρόπα Λιγκ από την κλήρωση στην Ελβετία, αλλά το μυαλό του Πάουλο Μπέντο και των παικτών του είναι στα Γιάννινα.