Η Λαμία είναι μόνη στην κορυφή της Φούτμπολ Λιγκ, μετά τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ μπορεί να έμεινε με δέκα παίκτες στο 83′ (αποβολή του Μπλάζιτς με δεύτερη κίτρινη), αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Ανέστης Αναστασιάδης σκόραρε και έδωσε τη νίκη επί των Τρικάλων (φωτογραφία).

Τη δεύτερη θέση μοιράζονται Αρης και Απόλλων. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου πέρασε με ανατροπή από την Ελευσίνα (3-1) με γκολ των Νέτο(33′), Μπαργκάν (40′) και Μιλούνοβιτς (70′). Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με τον Αγγελούδη (14′). Αντίθετα, ο Απόλλων με άσχημη εμφάνιση έφερε 0-0 με τον Αγροτικό Αστέρα και η διοίκηση ανακοίνωσε την επιβολή προστίμου στους ποδοσφαιριστές.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο ΟΦΗ και νίκησε 3-0 τα Χανιά με γκολ που πέτυχαν οι Κομεσίδης (40′), Μεντί (46′) και Ράντι (55′).

Νίκη με ανατροπή επί της Σπάρτης (2-1) πέτυχε ο Κισσαμικός. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ηλιόπουλο (47′), αλλά οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή στα τελευταία λεπτά με τους Μίλιτς (85′) και Μάντζη (88′). Η Σπάρτη τέλειωσε το ματς με εννέα παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν οι Οικονομόπουλος (86′) και Μπουντόπουλος (89′).

Σε αναζήτηση προπονητή είναι η Καλλονή, καθώς μετά το εντός έδρας 1-1 με τον Πανθρακικό έλυσε τη συνεργασία της με τον Γιώργο Βαζάκα. Η Καλλονή έως τώρα είχε δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Αλλα αποτελέσματα: Αιγινιακός – Αναγέννηση Καρδίτσας 0-3, Αχαρναϊκός – Καλλιθέα 3-1, Πανσερραϊκός – Παναιγιάλειος 4-2. Η βαθμολογία: Λαμία 13, Αρης και Απόλλων από 11, Αχαρναϊκός, Αγροτικός Αστέρας και Πανσερραϊκός από 10.