Στη Μοζαμβίκη κάνει θραύση η μύγα τσε τσε που το τσίμπημά της προκαλεί υπνηλία. Χθες στο Αγρίνιο ο Μοζαμβικανός Κλέσιο έπιασε στον ύπνο τον Ηρακλή και με δύο καίρια χτυπήματα επανέφερε τον Παναιτωλικό στα νικηφόρα αποτελέσματα (2-0).

Ο Κλέσιο Μπαούκε στο 19′ «διάβασε» τη φάση μιας κόντρας, την κυνήγησε και βγήκε απέναντι από τον Χουάντερσον τον οποίο κεραυνοβόλησε (1-0). Στο 83′ πέρασε όλη την άμυνα του Ηρακλή από δεξιά και έχρισε σκόρερ με ασίστ τον Μαρκόβσκι (2-0). Στις καθυστερήσεις μάλιστα ο Κλέσιο είχε και δοκάρι!

Δοκάρι είχε και ο Κούσας για τους γηπεδούχους (35′) αλλά και ο Περόνε για τους φιλοξενουμένους (44′), ο οποίος πάντως γλίτωσε τη δεύτερη κίτρινη στο 25′, όταν πάτησε τον Μύγα.

Αρωγός του Μοζαμβικανού για τους Αγρινιώτες, ο τερματοφύλακας Κυριακίδης με εξαιρετικές επεμβάσεις σε ενέργειες των Πασά και Μπαρτολίνι.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Κούσας, Μάκος, Φερέιρα (67′ Καμαβουάκα), Μάρκος Πάουλο, Μύγας, Χαντάκιας, Ουάρντα (76′ Λεντέσμα), Τομανέ (67′ Μαρκόβσκι), Τσοκάνης, Κλέσιο.

Ηρακλής: Χουάντερσον, Μπαρτολίνι, Κυριακίδης, Ζιάμπαρης, Κούρος (80′ Λάμπρου), Σαραμαντάς, Στάμου (59′ Αγγελόπουλος), Ιτζόγλου, Μοντέρο, Πασάς (46′ Λεοζίνιο), Περόνε.