Ενα ζευγάρι με πολλές ιδιαιτερότητες προέκυψε από την κλήρωση της φάσης των 32 στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει τη Σεντ Ετιέν και ο Πολ Πογκμπά θα βρεθεί αντίπαλος με τον μεγαλύτερο κατά τρία χρόνια αδελφό του Φλορεντίν. Ο 26χρονος αμυντικός είναι στη Σεντ Ετιέν από το 2012 και αγωνίζεται με την Εθνική Γουινέας.

Γιουνάιτεντ και Σεντ Ετιέν συναντήθηκαν την περίοδο 1977-78 στο τότε Κύπελλο Κυπελλούχων και το ματς στη Γαλλία σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια με οπαδούς της αγγλικής ομάδας. Μάλιστα η UEFA είχε αποφασίσει αρχικά τον αποκλεισμό της Γιουνάιτεντ, η οποία κέρδισε την έφεση και τελικά τιμωρήθηκε με αποκλεισμό της έδρας. Ετσι, το δεύτερο παιχνίδι διεξήχθηκε στο Πλίμουθ. Η Σεντ Ετιέν πάντως έχει λόγο να φοβάται ιδιαίτερα έναν παίκτη της Γιουνάιτεντ: τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος έχει αγωνιστεί 13 φορές εναντίον της και έχει σημειώσει 14 γκολ! Είναι το καλύτερο ρεκόρ του σουηδού επιθετικού κόντρα σε έναν αντίπαλο. Ο Ιμπραΐμοβιτς έχει σημειώσει επίσης 12 γκολ εναντίον της Παλέρμο και 11 κόντρα σε Νις και Μαρσέιγ.

Ο ΑΠΟΕΛ, που τερμάτισε πρώτος στον όμιλο με τον Ολυμπιακό, κληρώθηκε με την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε, με πρώτο ματς στο Σαν Μαμές.

Σπουδαίες αναμετρήσεις αναμένονται μεταξύ της Ρόμα (μοναδικής ιταλικής ομάδας στη διοργάνωση) και της Βιγιαρεάλ. Ενδιαφέρον παρουσίαζουν επίσης οι συναντήσεις Αντερλεχτ – Ζενίτ και Γκλάντμπαχ – Φιορεντίνα. Τα ζευγάρια στη φάση των 32 (16 και 23 Φεβρουαρίου): Μπιλμπάο – ΑΠΟΕΛ, Λέγκια Βαρσοβίας – Αγιαξ, Αντερλεχτ – Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Αστρα – Γκενκ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σεντ Ετιέν, Βιγιαρεάλ – Ρόμα, Λουντογκόρετς – Κοπεγχάγη, Θέλτα – Σαχτάρ Ντόνετσκ, Ολυμπιακός – Οσμανλισπόρ, Γάνδη – Τότεναμ, Ροστόφ – Σπάρτα Πράγας, Κρασνοντάρ – Φενέρμπαχτσε, Γκλάντμπαχ – Φιορεντίνα, Αλκμααρ – Λυών, Χάποελ Μπερ Σεβά – Μπεσίκτας, ΠΑΟΚ – Σάλκε.