Ο Πανιώνιος αποκλείστηκε από τη φάση των 16 του Κυπέλλου μετά την ισοπαλία στο Μάλεμε ανάμεσα σε Κισσαμικό και Λεβαδειακό (1-1). Με το αποτέλεσμα αυτό ο Κισσαμικός πήρε την πρώτη θέση στον 8ο όμιλο, ενώ ο Λεβαδειακός πέρασε με τη δεύτερη. Ο Κισσαμικός προηγήθηκε στο 28′ με τον Βλάχο, ενώ ο Λεβαδειακός ισοφάρισε με τον Γιακουμάκη (50′). Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο 20λεπτο είχαν δοκάρι και έχασαν πέναλτι. Οσο για τον Πανιώνιο, αγωνίζεται αύριο στις Σέρρες σε ένα αδιάφορο ματς.

Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε εκτός έδρας τον Αιγινιακό 4-1 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση με την πρώτη θέση του 5ου ομίλου. Τα γκολ για την ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου πέτυχαν οι Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Μάσα και Στανισάβλιεβιτς, ενώ για τον Αιγινιακό είχε ισοφαρίσει ο Γκούρτσας. Με τη δεύτερη θέση προκρίθηκε ο Αρης που έφερε 0-0 με τη Βέροια στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η Ξάνθη προκρίθηκε με τη δεύτερη θέση του 4ου ομίλου μετά το 1-1 που πήρε στον Εύοσμο κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με το Νιέτο (56′) και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Τριανταφυλλάκο (67′). Με την πρώτη θέσει έχει ήδη προκριθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος αντιμετωπίζει αύριο στη Μυτιλήνη την Καλλονή.