Ο Αστριτ Αϊντάρεβιτς πήρε πρώτη γεύση από την ΑΕΚ. Ο 26χρονος Σουηδός βρέθηκε στη Λαμία μαζί με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και παρακολούθησε τον χτεσινό αγώνα Κυπέλλου. Τι να σκεφτόταν βλέποντας τη νέα του ομάδα; Η ΑΕΚ με άσχημη εμφάνιση έφερε 0-0 με τη Λαμία, η οποία πανηγύρισε περισσότερο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. ΑΕΚ και Λαμία συνεχίζουν από τον 6ο όμιλο, αφήνοντας παραπονεμένη την Κέρκυρα που συνέτριψε στην Καρδίτσα την Αναγέννηση με 6-0.

Αυτό που μάλλον δεν ήξερε ο Αϊντάρεβιτς είναι ότι η ΑΕΚ έμεινε χωρίς γκολ για τρίτη φορά σε αγώνα Κυπέλλου στη Λαμία, αλλά τουλάχιστον τώρα πήρε την πρόκριση. Θυμίζουμε ότι τις δύο προηγούμενες είχε ηττηθεί με το ίδιο σκορ (1-0) και είχε αποκλειστεί. Η πρώτη φορά ήταν στις 8 Μαρτίου 1972 (στην παράταση) για τη φάση των 16 και η δεύτερη στις 31 Οκτωβρίου 1984 στον 3ο γύρο. Ο Ζοσέ Μοράις χρησιμοποίησε αρκετούς νεαρούς παίκτες και στο τέλος μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον μέσο Ηλία Τσέλιο. «Είναι επιτυχία για τη Λαμία η πρόκριση, αλλά είναι αρχή ακόμα και οφείλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο», είπε ο Μπάμπης Τεννές. Στο Γρηγόρης Λαμπράκης ο δάσκαλος Γιάννης Μαντζουράκης έδωσε ένα καλό μάθημα στον μαθητή Τάκη Γκώνια. Ο Παναιτωλικός συνέτριψε 5-1 την Καλλιθέα συνεχίζοντας στην επόμενη φάση. Ο Γκώνιας άκουσε πολλά από την εξέδρα αλλά στο τέλος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια και υποστήριξε πως η Καλλιθέα θα συνεχίζει να αγωνίζεται με τον ίδιο τρόπο ανεβάζοντας αρκετά ψηλά την αμυντική γραμμή.

Από τον 7ο όμιλο προκρίθηκε και ο Ατρόμητος καθώς με πρωταγωνιστή τον Τόνσο (δύο γκολ) νίκησε 3-0 στην Κομοτηνή τον Πανθρακικό.

Μία καλή προπόνηση ήταν για τον ΠΑΟΚ το παιχνίδι στην Ελευσίνα. Η ομάδα του Βλάνταν Ιβιτς συνέτριψε 7-0 τον Πανελευσινιακό, σημειώνοντας όλα τα γκολ στο β’ μέρος. Ο ΠΑΟΚ τερμάτισε στην πρώτη θέση του 1ου ομίλου ενώ τη δεύτερη πήραν τα Τρίκαλα που νίκησαν 1-0 στην έδρα τους τη Λάρισα με το γκολ του Γιαννιτσάνη στο 90′.

Σε αγώνα για τον 2ο όμιλο ο Πλατανιάς νίκησε 2-1 τα Χανιά και είναι πολύ κοντά στην πρόκριση.