Xαμός στο Κλεάνθης Βικελίδης χθες! Σε ένα συγκλονιστικό ματς, με πέντε γκολ στο δεύτερο μέρος, ο Αρης νίκησε 3-2 τα Τρίκαλα (φωτογραφία), αύξησε το σερί των νικών του στις τέσσερις και ανέβηκε στην πρώτη θέση. Η Λαμία, που έχει έναν βαθμό λιγότερο, αγωνίζεται σήμερα στα Χανιά.

Η πρώτη δόση της 6ης αγωνιστικής στη Φούτμπολ Λιγκ είχε πολλά γεγονότα, ανακοινώσεις και καταγγελίες. Το ματς της ημέρας έγινε στη Θεσσαλονίκη, με τον Αρη χάρη σε δύο γκολ του Ιλιτς (62′ και 82′) να νικά τα Τρίκαλα που προηγήθηκαν με 1-0 στο 49′ (Κουσκουνάς). Ισοφάρισε για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου ο Μπαργκάν στο 52′, ενώ στο 71′ είχε ισοφαρίσει για τους φιλοξενουμένους ο Γιαννιτσάνης. Στη Σπάρτη, η ομώνυμη ομάδα ήρθε ισόπαλη με την Καλλονή (1-1) αλλά το τελικό αποτέλεσμα πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Για τους γηπεδούχους το ματς μετατράπηκε σε συλλαλητήριο υπέρ της παραμονής του Γιαννακόπουλου στην ιδιοκτησία της ΠΑΕ, ενώ οι φιλοξενούμενοι εξέδωσαν ανακοίνωση για τον διαιτητή Λαμπρόπουλο, καταγγέλλοντας τη διαιτησία του αλλά και ότι εξύβρισε την Καλλονή στον αμυντικό της ομάδας, Θανάση Ρεπετσά.

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Αναγέννηση Καρδίτσας για το γκολ που έκρινε το ματς με τον Κισσαμικό, υποστηρίζοντας ότι οι φιλοξενούμενοι δεν τήρησαν το fair play.

Ολα τα χθεσινά αποτελέσματα: Αναγέννηση Καρδίτσας – Κισσαμικός 0-1, Παναιγιάλειος – Αχαρναϊκός 0-0, Σπάρτη – Καλλονή 1-1, Πανθρακικός – Πανελευσινιακός 1-0, Αρης – Τρίκαλα 3-2. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται σήμερα με τους αγώνες: Αιγινιακός – Απόλλων, Αγροτικός Αστέρας – Πανσερραϊκός, Χανιά – Λαμία, Καλλιθέα – ΟΦΗ (15.00, ΕΡΤ3).