«Στον δεύτερο γύρο είμαι αισιόδοξος ότι θα δείτε τον Πλατανιά της περσινής περιόδου».

Γέλαγαν και τα (πλούσια) μουστάκια του τού τεχνικού του Πλατανιά Γιώργου Παράσχου, που όχι μόνο είδε την ομάδα του να επιστρέφει στις νίκες ύστερα από ένα τρίμηνο (3-0 τον Ατρόμητο στα Περιβόλια), αλλά και να πετυχαίνει τρία γκολ σε ένα ημίχρονο, όταν είχε σημειώσει τα διπλά (6) στα προηγούμενα 11 ματς του πρωταθλήματος!

Οι Κρητικοί χτύπησαν σαν την κόμπρα στο δεύτερο ημίχρονο με τρία γκολ σε 16 λεπτά (68′-84′) ρίχνοντας στο καναβάτσο την ομάδα του Περιστερίου που δεν είχε την καλή εικόνα προηγούμενων παιχνιδιών.

Στο 68ο λεπτό, ύστερα από κόρνερ του Ντίνα και πρώτη κεφαλιά του Μανούσου, η μπάλα έφτασε στον Καρυπίδη που με νέα κεφαλιά άνοιξε το σκορ (ο Μπρίτο έδιωξε την μπάλα ενώ αυτή όμως είχε περάσει τη γραμμή). Δύο λεπτά αργότερα ο Λαζαρίδης, στην προσπάθειά του να κόψει τον τον Μανούσο, άθελά του έδωσε ασίστ… στον Γιακουμάκη, με τον τελευταίο να μην αφήνει χαμένη την ευκαιρία με κοντινό πλασέ (2-0). Ο ίδιος παίκτης έκλεισε το σκορ με το ωραιότερο γκολ με ψαλίδι –οριζοντιώνοντας το σώμα του –από σέντρα του Ντίνα στο 84′ (3-0).

«Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον κ. Παράσχο που για πολλούς από εμάς είναι ο ποδοσφαιρικός μας πατέρας» τόνισε ο τεχνικός του Ατρομήτου Γιώργος Κορακάκης, τον οποίο είχε παίκτη σε Χαλκηδόνα και Ατρόμητο ο Γιώργος Παράσχος, που ανταπέδωσε τη φιλοφρόνηση: «Τρομερό μυαλό ως παίκτης, από τους καλύτερους, έχει όλα τα φόντα να γίνει και μεγάλος προπονητής».

Πλατανιάς: Σωτηρίου, Στάθης, Κάργας, Καρυπίδης, Βάντερσον, Γκνιάτιτς (22′ Μενδρινός), Μουνάφο, Αποστολόπουλος (67′ Ντίνας), Γουνδουλάκης, Μανούσος, Γιακουμάκης (85′ Πριντέτα).

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Μπάγκα, Φυτανίδης, Κεϊτά (59′ Ζησόπουλος), Μπρίτο (71′ Βασιλείου), Λημνιός (82′ Μπάστακός), Τόνσο, Δ. Παπαδόπουλος.