Στην κάκιστη ποιοτικά Σούπερ Λίγκα βρίσκεις ματς με σασπένς, φάσεις, γκολ και φινάλε που η αδρεναλίνη εκρήγνυται. Τέτοιο ήταν το ματς στο Καυτανζόγλειο, όπου ο Ηρακλής και ο Αστέρας Τρίπολης μοιράστηκαν τους βαθμούς (1-1) ύστερα από ένα πολύ ενδιαφέρον 90λεπτο.

Οι γηπεδούχοι είχαν σπουδαία ευκαιρία να ανασάνουν βαθμολογικά, αλλά την έχασαν δύο φορές. Στο 89′ όταν ο Μπέρτος ισοφάρισε έπειτα από σπόντα που προήλθε από τυφλή απομάκρυνση της μπάλας πάνω στη γραμμή από τον Βοσνακίδη, αλλά και στο 4ο από τα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων όταν ο Ντοναρούμα έκανε μυθική απόκρουση την οποία με καμάρι θα δείχνει στον αδελφό του, Τζιανλουίτζι, τερματοφύλακα της Μίλαν!

Το γκολ του Ηρακλή σημείωσε στο 76′ ο Κυριακίδης ύστερα από πάσα του Περόνε που άρχισε την προσπάθειά του από θέση οφσάιντ. Ωστόσο ο διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος και οι βοηθοί του Αλέξανδρος Γρέβενης και Ιωάννης Κουράκης ελέγχονται και για το γκολ της ισοφάρισης, καθώς η μπάλα στην απομάκρυνση του Βοσνακίδη φαίνεται να χτυπάει πρώτα στο χέρι του σκόρερ, Μανώλη Μπέρτου.

Ηρακλής: Χουάντερσον, Κυριακίδης, Στάμου, Ζιαμπάρης, Σαραμαντάς, Κούρος (68′ Αγγελόπουλος), Ιντζόγλου, Λεοζίνιο (87′ Βοσνακίδης), Μοντέιρο (75′ Πασάς), Ρούσσος, Περόνε.

Αστέρας Τρίπολης: Ντοναρούμα, Ιγκόρ, Γιαννούλης, Μπέρτος, Χαμντανί, Τσουκαλάς (83′ Στανισάβλιεβιτς), Δημούτσος (70′ Ιγκλέσιας), Μάσα, Τσιλιανίδης (61′ Φαρίνια), Ιωαννίδης, Κάλτσας.